1.Januszek
2.M
3.Zefir (czekam na termin urlopu od firmy ale to sie wyklaruje w ciagu max 2tyg)
4.Was (chyba, że żona wymyśli wyjazd w tym terminie, ale już zgłaszałem niedopartą chec pojeżdżenia )
5. Rasta
6. Gaydek (nie mam planów na sierpień, ale do Kielc ma w huk daleko, może połączę to z wypadem w Bieszczady?, potwierdzę jeszcze, ale chcę jechać)
7. Kenet ( czemu tylko jeden termin, Kielce są mega! A właśnie karwa, ja chce ten leśny odcinek pojechać )
8. qbica (ale zależy jeszcze czy dam radę ogarnąć urlop na ten termin)
9. ade (nadzieja na golfa vs męczenie laguny)
Może:
10. Marcel
11. Kamil
12. Jacek
13. Rasputę
14. Konrad (bez slików i na seryjnej gumie da radę jak na 1 raz na torze? )
15. roj (jak clio nie zrobi ojjjj)
16. Qukie (na dzisiaj na 85%)
17. WuRC (raczej na 100%)
18. Cassis (wszystko zależy od terminu wyjazdu na wczasy)
19 kp (jesli bedzie mozna wplacic w maju, albo po)pum - Nie 11 Mar, 2012 dopiszta mniealphaOne - Nie 11 Mar, 2012 ja tez wstepnie chetnie na 11/08M - Nie 11 Mar, 2012 Bonczek rozpisuj wpłaty i listę wpłat bo będzie disaster...mi - Pon 12 Mar, 2012 kurde - drożyzna trochę, na dodatek te kielce podobno śliskie takie... No i tylko mała pętla gokartowa, tam się nawet rozpędzić nie można podobno...no name - Pon 12 Mar, 2012
mi napisał/a:
tam się nawet rozpędzić nie można podobno...
Wszystko zależy jak ustawi się próbe bo można wykorzystać kilka szybkich
bez lasu, ślisko faktycznie trochę jest ale też bez przesady.mi - Pon 12 Mar, 2012 ...i tak za drogo dla mnie...M - Pon 12 Mar, 2012 Wpadaj nie marudź, w planie jest otwarty odcinek leśny mi - Pon 12 Mar, 2012 kurban - chciałbym, ale serio chyba mnie nie stać...M - Pon 12 Mar, 2012 RozumiemMłody Papież - Pon 12 Mar, 2012
M napisał/a:
w planie jest otwarty odcinek leśny
koooo??mi - Pon 12 Mar, 2012 a no właśnie - to na serio tak? Że niby jakim cudem?Kamill - Pon 12 Mar, 2012
mi napisał/a:
a no właśnie - to na serio tak? Że niby jakim cudem?
Puszczą tam tylko tych z AC i NW Młody Papież - Pon 12 Mar, 2012 eee to nuuuudaaaa