Bart - Wto 05 Cze, 2012 Odezwał się ten pozytywnie nastawiony do wszystkich
(to o mi)mi - Wto 05 Cze, 2012 kubas - Wto 05 Cze, 2012 dzieci.... M - Wto 05 Cze, 2012 Takie forumowe Ying-Yang - nie możemy bez siebie współistniećJacek - Wto 05 Cze, 2012 chyba Ytong (taki trochę beton) M - Wto 05 Cze, 2012
Jacek napisał/a:
chyba Ytong (taki trochę beton)
Pytong (niezłe z nich kutasy) budzik - Wto 05 Cze, 2012
Bart napisał/a:
powiało ekspertem
I Ty brutusie?
P.S - taka prawda,22 to malo na porządne m3e36 nie spawane z 3egzemplarzy i Bóg wie co jeszcze...Bart - Wto 05 Cze, 2012 Wiesz jak jest - z samochodami różnie bywa... Jest szansa, że za 22 da się kupić samochód, który spełnia Rabarbarbarbarowe wymagania. Z drugiej strony patrząc - M3E36 za 30k może być gorszym śmietnikiem i cena nie jest wyznacznikiem realnej wartości samochodu.
Poza tym decyzję o olaniu tego samochodu w sporej mierze podjęliśmy ze względu na sprzedawcę...Anonymous - Wto 05 Cze, 2012 Żeby było jasne,ja nie szukam całkowicie bezwypadkowego auta z przebiegiem 150 tys bo wiem ze takie to kosztuje w DE od 9 tys euro(co daje w pl ze 45 tys pln),auto ma byc proste,niepordzewiałe,sprawny silnik i napęd,moze byc odrapane,gdzieś tam stuknięte czy mieć wypierdzianą dziure w fotelu.To z jeleniej moze bym i wziął gdyby sprzedawca powiedział -"dobra chłopaki,auto było bite,tu i tu,zobaczcie sobie foty,wiecie w polsce taki rynek ze trzeba mówić ze bezwypadkowe .....itd" ale nie ,ten huy mimo dowodów szedł w zaparte ze to idealne,bezwypadkowe M3.Z Barta i Dżona sa takie szerloki że na szybko znalezli namiary do pierwszego właściciela,zadzwonili i wszystko juz było wiadomo-ze auto sprowadził dla siebie mechanik z Prudnika,było odrapane,miało huyowy lakier ale faktycznie silnik był wymieniany,pozniej kupił je gosc z Opola,pomalował,nakuwiał nim ostro,i wydzwonił,pół roku temu kupił je aktualny własciciel za 12 tys,zrobił i próbuje sprzedac wciskając ludziom kit taki-jestem koneserem marki,to auto to perełka,miało byc ze mną do końca świata ale potrzebuje kasy na budowe,kupiłem je dwa lata temu od kumpla,przejechałem nim od tego czasu 1 tys km itd itp
Bart i Dżon -jeszcze raz dzięki !!Młody Papież - Śro 06 Cze, 2012 Piękne streszczenie Barbar
ja cały czas żałuje tylko, że sie tam w karpaczu nie naje.ba.liśmy Bonczek - Śro 06 Cze, 2012 To Marcela M3 idealnie sie wpisuje Anonymous - Śro 06 Cze, 2012 Młody Papież, co sie odwlecze to nie uciecze,proponuje za 3 tyg wyjazd rozrywkowo-krajoznawczy w Sudety
Bonczek, idzie cos wiecej wiecej urwac z tej ceny???ostrzegam ze team do oglądania em trójek mam konkretny !! Bonczek - Śro 06 Cze, 2012 Nie wiem, nie pracuje już u Marcela musisz jego pytać - jak coś podbijcie w sobotę to też będę mógł się zjawić Anonymous - Śro 06 Cze, 2012 niestety będe miał czas zeby podjechac dopiero za 3 tygBonczek - Śro 06 Cze, 2012 Tylko jakby co dawajcie w weekend bo tak to nie bede mogl podjechac