Miniac - Nie 24 Cze, 2012 Takie Mini dzisiaj jechało Ułęż - oponki Conti Sporty przód/T1R tył - czyli grubo
Stf - Nie 24 Cze, 2012 w Clio P0nero p/t stan umiarkowany nie chciało mi się zmieniać kółek:
Pum czas mierzony w 2 osoby w aucie. Ja siłą rzeczy latałem sam. Poza tym Pum miał trochę do poprawy - mi ten przejazd pomiarowy wyszedł idealnie więc z czasem Pum pewnie poniżej 3:11 gdyby się uparł.M - Nie 24 Cze, 2012 T1R buni - Nie 24 Cze, 2012 Stf - Nie 24 Cze, 2012 No i w takim setupie na tylnej osi Mini mogłoby złamac 3 min... A to już Mega Szybko.
...niestety to i tak inny level od Lotusa... ten to jest City Shopping Car. Masuje plecy na wyjściu, masuje w łuku. Prędkości chyba z 10-15km/h wyższe w zakrętach. Idealne auto do ustalania nowych reguł...roj - Nie 24 Cze, 2012
piękny obrazek, taki symboliczny..
będę Wam wklejał chłopaki jak się znowu będziecie gryźć o coś rasta - Nie 24 Cze, 2012 Impreza w pytkę, ja Puma bolidem 3:17 no ale asekuracjnie i rekraacyjnie coby nie porysować
Clio Stf też miło się śmiga, ale skrzynia jest w pyte długa w Morsie po zmianie na dłuższą i tak mam krótszą niż w Clio.pum - Nie 24 Cze, 2012 wydawało mi się że było 12 niskie - ale to niech Stf powie. onboardy wkleję jutro.
ogólnie to nie przesadzajmy - lightowy trening i tyle - miałem do zdjęcia z 2 sekundy lekko. czasy zbliżone do Miniaca i Stf'a - 2 dobrych kierowców, w wcale nie wolnych samochodach. dla mnie jest ok .buni - Nie 24 Cze, 2012 onboard Lotus
Anonymous - Nie 24 Cze, 2012 buni, mógłbyś dać proszę filmik nie "dwukrotnie przyspieszony"? buni - Nie 24 Cze, 2012 moge wrzucic jak jechalem za Mini....ale bedzie nudny zefir - Nie 24 Cze, 2012 ja yebe ale to przyspiesza gregwoj - Nie 24 Cze, 2012 Echhh zabawa widzę że była przednia... Na 7. lipca jeszcze się nie załapię ale mam cynk że w sierpniu też będą treningi więc już nie mogę się doczekać rasta - Pon 25 Cze, 2012
zefir napisał/a:
a yebe ale to przyspiesza
Potwiedzam, gniecie plecy "prawie" jak Mors Kamill - Pon 25 Cze, 2012 Trasa najlepsza na jakiej jezdzilem. W koncu mialem troche przyczepnosci. Ale w dalszym ciagu mocno trace na wyjsciach gdzie zbijam do 2jki bo musze sporo czekac i powoli wciskac gaz. Z niskich 3.16 pewnie zrobil bym wysokie 3.15 bo na pomiarze jeden luk mial rozwalone pacholki w tor jazdy. Na razie nie widze opcji na jakies mega zejscie z czasem jeszcze bardziej.
Po samym lotnisku zrobilem ok 140 km. Wyjezdzilem sie jak zadko kiedy.