HH.ORG na Torze - 4 (SOBOTA) i 15 SIERPNIA (ŚWIĄTECZNA ŚRODA) TRENINGI W UŁĘŻU
was79 - Nie 05 Sie, 2012 M - Nie 05 Sie, 2012 Było blisko rasta - Nie 05 Sie, 2012 Ojtam ojtam roj - Nie 05 Sie, 2012 o masz.. to sobie znalazłeś miejsce żeby polecieć
to i tak czas mega dobry jak na taki setup!M - Nie 05 Sie, 2012 Świetny czas jak na wylecenie w trawę!
Piotrek, FZty robią robotę?rasta - Nie 05 Sie, 2012 Robią pum - Nie 05 Sie, 2012 kurde Rasciak nie chce jakiegos kozaka zgrywac (bo nim nie jestem) ale to jest ktorys z kolei bok ktory tak samo przebiega. ujmujesz, zaczyna tyl puszczac i nie wpierd... gazu tylko cos tam kiera krecisz (to samo bylo na tym rr co jechalem z toba). nie wiem jak sie twoj samochod zachowuje przy wpakowanie gazu przy wyciaganiu ale to oska, gaz raczej pomaga a nie przeszkadza - z mojego metnego doswiadczenia wynika ze jak tyl puszcza to najgorszy jest brak zdecydowanego trzymania gazu lub hebla (zaleznie od tego co robisz czy gasisz czy wyciagasz po prostu). tyle ze to fwd turbo wiec tak na prawde sobie teoretyzuje.
tak to ogolnie wspolczuje bo to ktoras z kolei impreza ktorej normalnie przejechac nie mozesz. szkoda
15 ta sama trasa?rasta - Nie 05 Sie, 2012 Ja tam nie płaczę, polatałem jakiś czas zrobiłem, fura sama się nie popsuła, a że kierowca ze mnie dupa to nie od dziś wiadomo Kenet - Nie 05 Sie, 2012 Ha to już wiem dlaczego Buni nie chciał już później jeździć rasta - Nie 05 Sie, 2012 pum - Nie 05 Sie, 2012
rasta napisał/a:
Ja tam nie płaczę, polatałem jakiś czas zrobiłem, fura sama się nie popsuła, a że kierowca ze mnie dupa to nie od dziś wiadomo
juz takiego skromniache nie zgrywaj. sama sie nie popsula ale gdyby sie nie popsula potencjal byl na wiecej.
mam wrazenie ze jestes totalnie niewjezdzony w tym sezonie (z wiadomych powodow)rasta - Nie 05 Sie, 2012
pum napisał/a:
mam wrazenie ze jestes totalnie niewjezdzony w tym sezonie (z wiadomych powodow)
buni - Nie 05 Sie, 2012 po obejrzeniu onboarda .... mysle ze Mors powinien wyjac generalke na sliku ...
tylko łacznik musi wcikac gaz czesciej 5 sek jest do urwania na miekko