HH.ORG na Torze - 9 WRZEŚNIA (NIEDZIELA) TRENING W MOTO PARK UŁĘŻ
no name - Śro 29 Sie, 2012
Miniac napisał/a:
fiuta jak EfO powiadasz?
Stf - Śro 29 Sie, 2012 No Clio niszczy dolem - kierownice wyrywa okrutnie buni - Śro 29 Sie, 2012 nudzi Wam sie w robocie chyba co ???Miniac - Śro 29 Sie, 2012
Stf napisał/a:
No Clio niszczy dolem - kierownice wyrywa okrutnie
No się nie dziwie przy tej mocy. Jechałem prawie 200konnym VW a Ty mnie dogoniłeś, wyprzedziłeś i jeszcze odchodziłeś!
Co do startu to na nic sam nie wpadłeś. Słyszałem, że takich na upośledzonych oponach, wpuszczają bez kolejki bo inaczej łkali by cały dzień, że są 'niedogrzani'
Żeby nie było.. też przyjechałbym na slicku, ale brak mi Twojej smykałki do zrobienia wyniku. poziek - Śro 29 Sie, 2012
Miniac napisał/a:
Co do startu to na nic sam nie wpadłeś. Słyszałem, że takich na upośledzonych oponach, wpuszczają bez kolejki bo inaczej łkali by cały dzień, że są 'niedogrzani'
Nie wiem czemu ale ja bym go wpuścił jakby mnie tak porosił.
Ale Ciebie juz nie bo nie widziałbym sensu. W końcu kilka lat zajmie Ci ucięcie tych kilku setnych patrz Tor Pozen Miniac - Śro 29 Sie, 2012
poziek napisał/a:
Nie wiem czemu ale ja bym go wpuścił jakby mnie tak porosił.
Ja Ciebie Poziu też bym wpuścił...
...jakbyś przyjechał ze swoim avatarem
ps. i nawet nie wnikam czym miałby Cię 'porosić' Stf - Śro 29 Sie, 2012
Miniac napisał/a:
ps. i nawet nie wnikam czym miałby Cię 'porosić'
o kurfa
od roszenia proszę mnie uwolnić buni - Czw 30 Sie, 2012 lista zamknieta. kogo nie ma tego nie ma kaja - Wto 04 Wrz, 2012 ponieważ nadal przychodza zgłoszenia na 9go przypominam, że lista zamknięta
kolejny trening w niedziele 30go września - zapisy juz ruszyły
wiecej info : info@kajawidawska.compoziek - Wto 04 Wrz, 2012 Już dzisiaj pocą mi się dłonie...M - Wto 04 Wrz, 2012 Odsprzedam miejsce na 9-go za pół ceny...Bart - Wto 04 Wrz, 2012 Czesiek by się skusił gdyby w grę wchodziła zamiana na 2 nioski.gregwoj - Wto 04 Wrz, 2012
M napisał/a:
Odsprzedam miejsce na 9-go za pół ceny...
Ja wstępnie jestem zainteresowany. Jutro bedę wiedział czy auto będzie gotowe i czy plany weekendowe mi sie nie skomplikują Greg - Wto 04 Wrz, 2012
M napisał/a:
Biorę. PW.
gregwoj napisał/a:
M napisał/a:
Ja wstępnie jestem zainteresowany. Jutro bedę wiedział czy auto będzie gotowe i czy plany weekendowe mi sie nie skomplikują
Czarne Saxo? Nie poskłada się. Widziałem dzisiaj, Markowi wpadły opiłki metalu do głowicy plus jeden nowy przewód hamulcowy był zaciśnięty, jak zahamował jednym tylnym kołem to wiesz... Wahacz się wymienia. A nawet jak nie, to jutro coś popsujemy. Rasputin - Wto 04 Wrz, 2012 A jest gdzieś do wglądu lista startujących? Bo ciekaw jestem czy bedzie sie z kim "ścigac"
Bo coś mi się wydaje,że najsłabszy znowu bedzie miał o 100ph więcej ode mnie