PiTT - Śro 10 Paź, 2012 różnice są spore... z czegoś jednak wierzę że muszą wynikać
po pierwsze masz oferty z Radomia na 120-130 zł. za kierę, jakość chyba znośna, ale bez fajerwerków
masz bm customs z cenami od 150zł. - niektórych projektów nie tykają, szkoda bo wygląda że dobrze robią
jest tapcar z Łodzi, oni się na serio cenią zakładam że za ceną idzie także jakość
u nich kiera z grzeniem 450 zł. netto + 220 zł. za gałkę, łącznie 670 pln netto... całkiem sporo, ale terminy mają na 2 tyg. w przód, to mi nie pasowało bo wziąłem sobie wolne do końca tygodnia
cena tam gdzie robiłem wyniosła 500zł. brutto (oczywiście na fv)
wszystko zależy do czego ma być kiera i ile łączeń materiału
np. do Yarisa by kosztowała ok 250zł.
u mnie było dosyć sporo roboty, łącznie 6.5 godz. robili... oczywiście nie non stop bo mieli też inne zajęcia, ale w cenie był też demontaż i montaż, widać że gość wie co robi
zanim dojechała taksówka to kiera i gałka była już zdjęta
ze względu na budowę autostrady, dojazd do nich jest przesrany, trafiłem nawet na chwilę na polę kukurydzy GeKo - Śro 10 Paź, 2012 Osobiście powiem że wygląda profi, ale czerwona nitka do brązowej skóry mi nie leży i cena też wydaje sie jak najbardziej OKPiTT - Śro 10 Paź, 2012
GeKo napisał/a:
Osobiście powiem że wygląda profi, ale czerwona nitka do brązowej skóry mi nie leży i cena też wydaje sie jak najbardziej OK
ale nikta jest brązowa
w kolorze foteli, zdjęcie robione ajfonem a wiadomo jaki to syf
w życiu bym czerwonej nitki nie zrobił do tego auta Mucha - Śro 10 Paź, 2012 gdzie to foto? poka poka...PiTT - Śro 10 Paź, 2012