heheh ąę słomką. Jak wpadne do Ciebie w weekend to masz schłodzić kamienie !
kamienie schłodzę na Twojej japie Michał - Czw 25 Paź, 2012 kamil - Czw 25 Paź, 2012 Tak Ci mówił wychowawca na koloniach PiTT - Czw 25 Paź, 2012
kamil napisał/a:
Tak Ci mówił wychowawca na koloniach
tak, opowiadał jak się bawicie Kenet - Czw 25 Paź, 2012
Yarko napisał/a:
czystej staram się unikać, bo mój organizm słabo toleruje, ale z Bonczkiem i Kenetem zawsze chętnie odwiedzę zakąski
Także ten... zefir - Czw 25 Paź, 2012
Kenet napisał/a:
Yarko napisał/a:
czystej staram się unikać, bo mój organizm słabo toleruje, ale z Bonczkiem i Kenetem zawsze chętnie odwiedzę zakąski
Także ten...
sobota? Bonczek - Czw 25 Paź, 2012 Kenet - Czw 25 Paź, 2012 W sobotę idę na wesele Bonczek - Czw 25 Paź, 2012 Nie ma problemu możemy iść z Tobą zefir - Czw 25 Paź, 2012 żartowałem siedze w łodzi w weekend , mam bieg w niedziele no name - Czw 25 Paź, 2012 Jak to jest że ja nigdy do przekąsek nie trafiłem
Jak ostro imprezowałem z kumplem to chyba musiało
ich jeszcze nie być bo na 100% bym tam trafił po melanżu.Kenet - Czw 25 Paź, 2012 Bonczek jak chcesz to kolega idzie bez pary Mucha - Pią 26 Paź, 2012
PiTT napisał/a:
kamil napisał/a:
heheh ąę słomką. Jak wpadne do Ciebie w weekend to masz schłodzić kamienie !
kamienie schłodzę na Twojej japie
zrobiło sie ekspercko... az tak bardzo ze sobie te kamienie zamowilem...
a ze ja lubie duzo loda w drinku to sie przyda nie tylko do łyskiPirania - Pią 26 Paź, 2012 nooo ale lansik będzie przy gościach , ja kupiłam cytryny , bo szykuje nam się na ciężki weekend
40 ml whisky
20 ml soku z cytryny
10 ml syropu cukrowego
cząstka cytryny (1/8) lub wisienka
Potrójnie destylowana, dość łagodna. Składa się z trzech irlandzkich Whiskey: Single Malt, Whiskey jęczmiennej i zbożowej, która leżakowała w dębowych beczkach po sherry lub burbonie. Wpierdzieliłam info w inny temat niechcący, ale nikt mi nie przeniósł.
Wiater już próbował Mucha - Pią 26 Paź, 2012 no i wizyta w Lidl'u dzis... juz mnie namowiliscie...