ICE - In Car Entertainment - Tv streamer, android xbmc itp
Chloru - Wto 02 Kwi, 2013
M napisał/a:
Kup sobie antenę do dvb-t do tego, to jest kawałek plastiku wielkosci kasety vhs lub mniejszym.
Żadnych rozdzielaczy bo to jest kabel z kablówki w którym niema sygnału dvb
Antenę do dvb-t czyli najzwyklejsza antenę telewizyjną. Niczym sie nie różni od tej której uzywałeś przez ostatnie 20 lat Jakarti - Wto 02 Kwi, 2013
Chloru napisał/a:
Niczym sie nie różni od tej której uzywałeś przez ostatnie 20 lat
nigdy zadnej nie uzywalem
przypominam, ze mieszkamy w Warszawie. tutaj tylko kablówka lub satelita.
ja własnie walczę z tym sterotypem i powiedziałem stanowcze NIE! Bart - Wto 02 Kwi, 2013 Ja mam tuner firmy Ferguson, antenę na balkonie (I p.) i paręnaście kanałów działa zazwyczaj bez problemów M - Wto 02 Kwi, 2013
Chloru napisał/a:
M napisał/a:
Kup sobie antenę do dvb-t do tego, to jest kawałek plastiku wielkosci kasety vhs lub mniejszym.
Żadnych rozdzielaczy bo to jest kabel z kablówki w którym niema sygnału dvb
Antenę do dvb-t czyli najzwyklejsza antenę telewizyjną. Niczym sie nie różni od tej której uzywałeś przez ostatnie 20 lat
Gabarytami się różni i jest na inną f policzona
Ja odbieram na zwykłej siatkowej na balkonie, notabene musiałem wzmacniacz wyłączyć żeby był dobry sygnał - co jest w miarę logiczne Chloru - Wto 02 Kwi, 2013 Jakarti, ja też mieszkam w Warszawie. Jak wynajmiesz kwadrat to będziesz miał w gniazdku zsumowany sygnałz talerza + zwykłej zbiorczej pod DVB-T. Jakarti - Wto 02 Kwi, 2013
Chloru napisał/a:
Jakarti, ja też mieszkam w Warszawie. Jak wynajmiesz kwadrat to będziesz miał w gniazdku zsumowany sygnałz talerza + zwykłej zbiorczej pod DVB-T.
wiem, ze mieszkasz w Wwie. żartowałem Chloru - Wto 02 Kwi, 2013 Jakarti, nie ma takich żartów synek. Bierzesz albo nie. michool_vt - Wto 02 Kwi, 2013
Bart napisał/a:
Ja mam tuner firmy Ferguson, antenę na balkonie (I p.) i paręnaście kanałów działa zazwyczaj bez problemów