To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

ICE - In Car Entertainment - Tablety

PiTT - Nie 11 Lis, 2012

spoko, tylko cena taka że można kupić ipada 4 :)
rasta - Nie 11 Lis, 2012

Co kto lubi
CHRZANEK - Wto 13 Lis, 2012

rasta napisał/a:
Ale proponuję Ci pobawić się Tab 2 Note, Właśnie z niego piszę i gwarantuję ci, że jest to petarda

No właśnie... PETARDA:

http://www.youtube.com/wa...Y4&feature=fvst

zefir - Nie 10 Lut, 2013

Takze tego wczoraj pokupilem nexusa 7, generalnie sprawa sie przedluzala ze startem projektu w ktorym go mialem glownie uzywac. Do tego troche stanial wiec malina. Jest turbo szybki lekki i mega wygodny. Do zastosowan ktore potrzebuje juz sprawdza sie idealnie. Myslalem o czyms 10 calowym ale to juz zdecydowanie mniej poreczne plus duzo ciezsze.
Takze za 899 zl za wersje 16 gb zajebisty zakup.

M - Nie 10 Lut, 2013

Nexus 7 to najmocniejszy tablet po ipadach :)
Grarki.
7" wystarcza do pracy? Muszę też coś zanabyć i bardzo chciałem 10".

zefir - Nie 10 Lut, 2013

Email, kalendarz, pdf miszcz. Www mega wygodne. Zajebiscie polecam
anjas - Nie 10 Lut, 2013

z tym, że 7 calaków to trochę mało. Korzystałem przez jakiś czas równolegle z Galaxy 7 i iPada i jednak ten 7 cali jest zdecydowanie za mały.
Choć w sumie ipad mini daje rade.

Mrozu - Nie 10 Lut, 2013

niby 7" jest małe w porównaniu do 10", ale dużo bardziej jest poręczne i dużo lżejsze. mi do poczty, siedzenia w necie itp. w zupełności 7" wystarcza.
Młody Papież - Nie 10 Lut, 2013

pewnie większość czyta to na 40calach
ja używam na co dzień kompa z 10" bo jest to dla mnie super wygodne, wiec dziwią mnie teksty, że tablecik 7" może być za mały do czytania mail'i ;)
pozdrawiam
Mariusz Konopydło

Michał - Nie 10 Lut, 2013

Młody Papież napisał/a:
pewnie większość czyta to na 40calach
ja używam na co dzień kompa z 10" bo jest to dla mnie super wygodne, wiec dziwią mnie teksty, że tablecik 7" może być za mały do czytania mail'i ;)
pozdrawiam
Mariusz Konopydło

tak ?

rasta - Nie 10 Lut, 2013

Wszystko zależy kto jaki ma wzrok, ja siedzę na tablecie 10" i mniejszego sobie nie wyobrażam. Jeszcze niedawno laptop był szczytem poręczności, a teraz tablet 10" jest nieporęczny :lol2: :crazy:
Młody Papież - Nie 10 Lut, 2013

tak Michał

ja to mam wzrok jak ten...no... jak jaszczomp!

bizon - Nie 10 Lut, 2013

rasta napisał/a:
ja siedzę na tablecie 10"

stolyca.
my w lodzi siedzimy na taboretach.

PiTT - Nie 10 Lut, 2013

:rotfl:
dyskusja jak iphone vs android
diesel vs benzyna
oral vs anal

kto co lubi... dla jednych ważniejszy jest mały rozmiar i szybkość działania a dla innych idealna jakość obrazu i nieco większy rozmiar... ja stawiam nadal na produkty apple ;)

zefir - Nie 10 Lut, 2013

Mialem kupic 10 ale dla mnie jest za malo poreczny i za ciezki, ipad mini miszcz, ale ceny akcesoriow plus apki wzgledem androida poprostu przewazyly.

Jestem z zakupu turbo zadowolony.

Bateria wytrzymala 15h grania i padla, chyba niezle :-)