ICE - In Car Entertainment - Nowe okienka czyli WINDOWS 8
Chloru - Wto 29 Sty, 2013 MoRToN, no to pozostaje kwestia chłodzenia bydlaka. Tutaj cieżko coś wymóżdżyć bo mało kto pewnie testuje takie parametry. Z pewnością nie ma tutaj sensu kupowanie dizajnerskich zabawek typu Vaio/Apul. Pewnie trzeba szukać czegoś co nie jest najcieńsze i ma trochę dziur w obudowie.MoRToN - Czw 31 Sty, 2013 Wpierdzielięłm ssd do pcta. win7 startuje w 7sek. Mistrz.siema - Czw 31 Sty, 2013
MoRToN napisał/a:
Wpierdzielięłm ssd do pcta. win7 startuje w 7sek. Mistrz.
+1 (znaczy u mnie w 8sek.)
Jakiś czas temu zrobiłem to samo w moim ulubionym rzęchu sprzed 10 lat i zapieprza win7 z akceleracją sprzętową z karty graficznej jak by to był komputer z ostatniej gwiazdki Pirania - Czw 12 Wrz, 2013
rasta napisał/a:
Yo,
jak wtemacie musze sie dostać do lapka co ma Winde 8 i oczywiście na koncie jest password. Z softem co ogarnie winde 7 w dół nie ma problemu. Niestety na torencie nie ma nic co ogarnia Winde 8. Ktoś, gdzieś, cos? Może być na PW Wiadomo, że interesje mnie wersja "Free" bo płatnych to nie brakuje
ktoś jest tu PRO/expert/Admin ?M - Czw 12 Wrz, 2013 Raściak Jakarti - Czw 12 Wrz, 2013 Pirania - Czw 12 Wrz, 2013 O nie nie M, twoja pozycja jest niezagrożona...M - Czw 12 Wrz, 2013 Lubię jak tak mówisz Pirania - Czw 12 Wrz, 2013 Skoro już tu jesteś to może w końcu bys się pomądralował w pozyteczny sposób.. niestety nie daje to tyle samo frajdy co ciśnięcie innymM - Czw 12 Wrz, 2013 Nie mam pojęcia jak to zrobić - serio.siema - Czw 12 Wrz, 2013 A co z tą metodą?
http://pcsupport.about.co...d-windows-8.htm http://reboot.pro/topic/1...party-software/
Google wypluwa to w 5 sekund i wydaje się być potwierdzona przez parę niezależnych źródeł.zefir - Czw 12 Wrz, 2013 cos takiego jest jak Windows Password recovery tool
moze trafi sie na torrencie cos lub peb lub chomikujrasta - Czw 12 Wrz, 2013 To, że są to ja wiem, i nawet mam ale do windy 8 w darmowych sklepach nic nie ma faldzip - Czw 12 Wrz, 2013 A potrzebujesz tylko jakies pliki odczytac na tym kpmpie czy uzywac tego windowsa? Bo mozesz odpalic np ubuntu z live cd i se zgrac co chceszrasta - Czw 12 Wrz, 2013 Do plików to ja se mogę dysk wyjąć i podpiąć do drugiego kompa.