Sprzedam/Kupie/ZakupyGrupowe - [K] Kartę multisport lub coś w ten deseń...
Anonymous - Śro 28 Lis, 2012 to w takim razie niech jakieś biegi zacznie trenować Ryba - Śro 28 Lis, 2012 Powiem Ci, że całkiem spoko - ostatnimi czasy mocno dbam o siebie z punktu widzenia aktywności fizycznej.
Przed zaczęciem wszystkiego wyszło mi na badaniach 12.9% tłuszczu w organizmie, 69.8 kg 184 cm.
Finalnie na lato chciałbym mieć nie więcej niż 73 kg wagi, <10% tłuszczu, no i większą kratę na brzuchu niż teraz.
Jak będę trzymał taką intensywność treningu, to z palcem w dupie jest to do zrealizowania (a nie katuje się jakoś specjalnie, i diety też nie trzymam).
Co do boksu, to na pewno będzie wymagał jakiejkolwiek wytrzymałości, dlatego też chciałem się teraz do tego przygotować. Kolega chodzi i mówi że na treningach jest ostry wpyerdol.
Nigdy w ryj nie dostałem jeszcze, ani nie chodziłem na żadne sztuki walki, a nie łudzę się żeby los do końca życia był dla mnie tak łąskawy, więc jakieś podstawy chce podłapać.
fake E: ja ogólnie jestem leniwy, więc może być tak że potrenuje 2 tygodnie i mi się odniechce wszystkiego Walle - Pią 30 Lis, 2012
Ryba napisał/a:
Powiem Ci, że całkiem spoko - ostatnimi czasy mocno dbam o siebie z punktu widzenia aktywności fizycznej.
Przed zaczęciem wszystkiego wyszło mi na badaniach 12.9% tłuszczu w organizmie, 69.8 kg 184 cm.
Finalnie na lato chciałbym mieć nie więcej niż 73 kg wagi, <10% tłuszczu, no i większą kratę na brzuchu niż teraz.
Jak będę trzymał taką intensywność treningu, to z palcem w dupie jest to do zrealizowania (a nie katuje się jakoś specjalnie, i diety też nie trzymam).
Co do boksu, to na pewno będzie wymagał jakiejkolwiek wytrzymałości, dlatego też chciałem się teraz do tego przygotować. Kolega chodzi i mówi że na treningach jest ostry wpyerdol.
Nigdy w ryj nie dostałem jeszcze, ani nie chodziłem na żadne sztuki walki, a nie łudzę się żeby los do końca życia był dla mnie tak łąskawy, więc jakieś podstawy chce podłapać.
fake E: ja ogólnie jestem leniwy, więc może być tak że potrenuje 2 tygodnie i mi się odniechce wszystkiego
69 kg i 184cm? To straszna szczapa z Ciebie Ryba - Pią 30 Lis, 2012 Same mięśnie i włoskiBart - Pią 30 Lis, 2012 plus uroda i urok, ale one nic nie ważą DeeS - Wto 29 Mar, 2016 Troche czasu minęło .
Pytanie czy ktoś ma multisporta i może wpisać drugą osobę aby ona spełniła swoje marzenia chodząc na siłke/basen i inne tego typu atrakcje ?