Tydzień przed Elmotem, pewnie po fragmentach Rajdu Rzeszowskeigo... my chyba wybierzemy Czechowicki + 1 dzień latania po lotnisku w Częstochowie z Lenczowskim w Marcu.
Wszystko wskazuję na to że będą u Nas małe zmiany kadrowe, rozmowy trwają 106 - Sob 16 Lut, 2013
qbus napisał/a:
Wszystko wskazuję na to że będą u Nas małe zmiany kadrowe, rozmowy trwają :)
hmmmmWrobel - Sob 16 Lut, 2013
106 napisał/a:
qbus napisał/a:
Wszystko wskazuję na to że będą u Nas małe zmiany kadrowe, rozmowy trwają
hmmmm
y hmmmmmmwas79 - Sob 16 Lut, 2013 Mama zastąpi Tate zajcev_28 - Nie 03 Mar, 2013
was79 napisał/a:
Mama zastąpi Tate
Wrobel napisał/a:
y hmmmmmm
yyyy hmmm?Bad-i - Nie 03 Mar, 2013 U nas w klasie będzie jeszcze jedno saxo na sekwie ( nie to Zlotnickiego)Bad-i - Wto 12 Mar, 2013 No Panowie, jest strona jest harmonogram. Kto leci?Mick - Wto 12 Mar, 2013
Bad-i napisał/a:
No Panowie, jest strona jest harmonogram. Kto leci?
Jada Temple szt 2 i prawdopodobnie wrobel w RD3L CHRZANEK - Wto 12 Mar, 2013 Chciałem przypomnieć że w roku 2013 nie ma czegoś takiego jak RD3L.
Kolega pilot musi przeczytać regulaminy - te bieżące Mick - Śro 13 Mar, 2013 Przeczytałem te które mnie interesowały i dotyczyły
Jeśli nie ma debiutu to tym lepiej i tak bym nie czytałWrobel - Śro 13 Mar, 2013
Mick napisał/a:
Jada Temple szt 2 i prawdopodobnie wrobel w RD3L
CHRZANEK napisał/a:
Chciałem przypomnieć że w roku 2013 nie ma czegoś takiego jak RD3L.
Rajdy Okregowe
Czechowice jade... co pozniej nie mam pojecia i niechce mi sie teraz o tym myslec
qbus, zaczyna sezon od memorialu Bad-i - Śro 13 Mar, 2013 No to super. Z tego co wiem to Marek23 tez bedzie