Vlodarsky - Pon 18 Mar, 2013 A to nie było tak, że tylne tuleje były zwyczajnie wykonane byle jak ? Tzn, że wewnętrzna tulejka była z szitu i po założeniu nie była spasowana ścisło ?Muzykant - Pon 18 Mar, 2013 Hahaha... Poprostu prawy konik od wibracji sie poluzowal na srubce, wkrecone na loctite, szytwne jak 150 i jezdzi sie niezle, mega twardo, nastepny w kolejnosci stab i zobaczymy jak bedzie
Generalnie auto przestalo plywac, jest mega stabilne, reaguje na ruchy kiery naprawde milo.
Wiecej powiem jak zrobi sie lepsza pogoda do jazdy i zaloze w koncu letnia gume...Chloru - Wto 19 Mar, 2013
Muzykant napisał/a:
nastepny w kolejnosci stab
Niezbędny do turlania się w korkach! Który stabilizator chcesz wymieniać i po co?Muzykant - Wto 19 Mar, 2013 Chce wymienic gumy na nim hejterze Chloru - Wto 19 Mar, 2013 Wielkie mi aj-waj. Załóż gumę na instrument Nie chcesz kupić kompletu nowych RE002 ?Lejek - Pon 25 Mar, 2013
Montaz we wtorek, narazie mile zaskoczenie, zobaczymy co powiem po montazu
Ok skąd w końcu zamawiałeś, bo ja mam stabilizator i przednia przedniego wahacza a nigdzie nie mogłem ogarnąć tego konika no oprócz Powerflexa.... krótko mówiąc do kompletu by się zdało....
Aha i co daje poduszka dolna silnika z poli ??Muzykant - Pon 25 Mar, 2013 zamawialem z Deuter'a, tuleja z poliuretanu, przednie tuleje maja rozrysowane, robili mi na podstawie rysunku i dziala stabilizatora nie dotykalem, tutaj mysle ze albo wysle znowu na wzor tulejke i na jej poli, raczej nie zamowie w stronglflexie, pomimo ze maja gotowe
Jakbym wam zacytowal maila od strongflexa to mysle ze kupa smiechu by byla
Tuleja daje to ze motor stoi na debowo, mozna palowac a lewarek sztywno stoi w miejscu, no i motor jakos zwawiej reaguje na dodanie gazu Lejek - Pon 25 Mar, 2013
Muzykant napisał/a:
raczej nie zamowie w stronglflexie
Ja im wysyłałem swój wahacz więc dlatego mają w ofercie...
Mam od nich nie narzekam, czemu nie chcesz od nich do staba?Muzykant - Pon 25 Mar, 2013 ale co maja w ofercie?? bo chyba sie nie zrozumielismy Lejek - Pon 25 Mar, 2013
Z tym ze tylne tuleje trzeba im wyslac do "regeneracji" koszt operacji to 70zl sztuka, napisz do nich maila, moze jeszcze nie sprzedali 2 konikow ktore dostali odemnie extra Lejek - Pon 25 Mar, 2013
Muzykant napisał/a:
ale co maja w ofercie?? bo chyba sie nie zrozumielismy
No piszemy o poliuretanie do zawiasu Pug306/Xsara/Berlingo, wieć piszę, że mają w ofecie te elementy z mojego wahacza....Muzykant - Pon 25 Mar, 2013 Aaa, nie zmienia to faktu, ze raczej nic u nich nie zamowie
Bede meczyl o stabilizator Deuter Lejek - Pon 25 Mar, 2013
Muzykant napisał/a:
Aaa, nie zmienia to faktu, ze raczej nic u nich nie zamowie
Bede meczyl o stabilizator Deuter
Ja tylko informuję, że strongflex ma gotowe w ofercie wymiar z moich gratów u mnie działa juz 2gi rok Muzykant - Pon 25 Mar, 2013 wiem, ale poszlo z nimi o to ze nie chcieli mi zrobic tylnej tulei, stwierdzili ze moge isc do konkurencji, a ta b. milo mnie zaskoczyla cenowo, jakosciowo i przedewszystkim pod wzgledem ciaglego kontaktu w fazie tworzenia
Btw. komplet tulei na wahacze i tuleja zawieszenia silnika wyszla mnie kolo 280zl z przesylkami i materialem na tylne tuleje