To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

Sprzedam/Kupie/ZakupyGrupowe - [S] Denon 1509

Cartoon - Nie 30 Gru, 2012

Za 800 mogę sprzedać Tonsile Voyager 200 :)
martin.h - Nie 30 Gru, 2012

Yarko napisał/a:
natomiast na "amatorskie ucho" ;) w zupełności wystarczy jakiś zestaw yamaha pianocraft + dobre kable, no i ewentualnie z czasem lepsze monitory np. B&W CM5 :)

Ja właśnie taki gotowy zestaw Onkyo mam, do tego gramofon, dobre słuchawki i póki co nie potrzebuję nic innego. Aczkolwiek jak kiedyś będę miał większą chatę to pewnie pozwolę sobie na coś większego :)

Bartli napisał/a:
Audiofil oczekuje żeby po prostu jego sprzęt grał tak, jakby się było na koncercie(i nie chodzi tutaj żeby było głośno) ;)

Ale to chyba jest nierealne do osiągnięcia :> Chyba, że koncert jest z playbacku ;D

Ja mam natomist pytanie czy zmiana kabli rzeczywiście jest odczuwalna na sprzęcie z niskiej półki?

Kamill - Nie 30 Gru, 2012

MoRToN napisał/a:
Pitt podjedz sobie do KODY w jerozolimskie. W godzine porównasz na miejscu kode, taga, mistrale czy paradigmy. B&W chyba nie mają.

Maja sprzet onkyo wiec moze cos podobnego do swojego podpasujesz.

Obstawiam, że wyjdziesz z paradigmami ;)

Ja mam paradigmy monitor 3, ale ze wzmaka jestem nie do konca zadowolony (jakiś marantz amplituner do kina domowego), same kolumny wymiatają :faja:

Yarko - Nie 30 Gru, 2012

martin.h napisał/a:
Ja mam natomist pytanie czy zmiana kabli rzeczywiście jest odczuwalna na sprzęcie z niskiej półki?

jest zdecydowanie odczuwalna, przewody dołączone do zestawu są niestety bardzo niskiej jakości, przy takim onkyo wystarczą przewody za 10 pln/m by poczuć różnicę

M - Nie 30 Gru, 2012

A jakie są dobre przewody usb do słuchania muzyki?
was79 - Nie 30 Gru, 2012

Najlepsze są mega hiper przewody prądowe pozłacane-posracane, a później yeb do gniazdka, które w blokach poprowadzone są na super jakości kablach.
Audiofile karwa :rotfl:

kamil - Nie 30 Gru, 2012

jak szukasz dobrych przodów to tutaj :

http://allegro.pl/solidne...2909036370.html lub te: http://tablica.pl/oferta/...ja-ID1CURw.html

resztę możesz olać :)
a tak na poważnie to za 1800-2000 k można znaleźć dużo zajebistych przodów

Chloru - Nie 30 Gru, 2012

pit napisał/a:

Na TAGA nie natknąłem się nigdy.

TAGA podobno jest robiona w tej samej fabryce co KODA. Jako, że jestem głuchy to mi wystarcza. Kupowałem w tym sklepie w Jerozolimskich. Z Denonem 1611 + jakims subem Kody dają radę i kosztowały tyle co nic do Evo ;-) Sklep polecam. Wypada wcześniej do nich zadzwonić i powiedzieć czego będzie się chciało posłuchać. Chodzi o to, żeby mogli się przygotować.

pit - Nie 30 Gru, 2012

a was79, ? po co komu prądowe :D no chyba że ktoś jest energofilem czy prądofilem :rotfl:
PiTT - Nie 30 Gru, 2012

też kupowałem swoje Tagi w Jerozolimskich, wybrałem jakiś "ekonomiczny" zestaw z subem
dokładnie taki
http://polpak.com.pl/prod....2_+_TSW-90_v.2
tylko wtedy kosztował z 4 stówy mniej :)
słuchałem u ojca tych Jamo 606 w połączeniu z Onkyo i mają zdecydowanie "ostrzejsze" brzmienie
na Tagach jest miekko i ciepło :d
w takim budżecie za zestaw chyba bardzo dobra opcja, ale jak wiadomo apetyt rośnie w miarę jedzenia ;)

Anonymous - Nie 30 Gru, 2012

kamil napisał/a:
a tak na poważnie to za 1800-2000 k można znaleźć dużo zajebistych przodów

Ale poważnie za 2000 000 znajdę już coś przywoitego ? ;D

PiTT - Nie 30 Gru, 2012

:rotfl:
dobra, jest akcja, ktoś licytuje :)
będę miał żeby się nayebać ;D

kamil - Nie 30 Gru, 2012

znajdziesz Czesiu.
Kable głośnikowe The Third Mk II Van den Hula za 2 x 2,5 m z końcówkami 21 500 PLN

PiTT - Nie 30 Gru, 2012

sprzedany, więc wypi@rdalać z tematu :rotfl:
jak komuś się chce to wydzielić dla audio/zoofili

was79 - Pon 31 Gru, 2012

pit napisał/a:
a was79, ? po co komu prądowe :D no chyba że ktoś jest energofilem czy prądofilem :rotfl:

ORLY
http://www.audiostereo.pl...owac_91890.html