To chyba artykuł MacierewiczaCHRZANEK - Nie 10 Mar, 2013 Meksyk za nami. Ogier daje rade.
Jestem pod wrażeniem Neuville'a - końcówkę szedł na bogato.
Szkoda mi "Kościucha" fakt że może są inni zdolniejsi którzy by mogli być na jego miejscu, ale akcje z MINI to dramat i szkoda by mi było każdego na jego miejscu siema - Pią 12 Kwi, 2013 Są w tym sezonie jakieś relacje w TV?CHRZANEK - Pią 12 Kwi, 2013 Cały cykl ERC jest/bedzie na eurosporcie. Bardzo obszerne relacje. Nawet odcinki LIVE
Relacji z WRC faktycznie nie było, ale już będa na TV4 (albo TV6).
W ramach zadośćuczynienia już emitują "opóźnione" relacje z poprzednich rund (Monte, Szwecja itp)martin.h - Sob 13 Kwi, 2013 Mamy już 4 rajd WRC ad. 2013 i jedyne co mogę powiedzieć to nudy Po dominacji Loeb'a wydawało się, że będzie fajna walka, a niestety nastały lata dominacji Ogier'a. Niby Latvala, Sordo czy Ostberg są w stanie powalczyć, ale trzeba też dojechać do mety, Hirvonen, który walczył z Loebem (lub próbował walczyć) wogóle się nie odnajduje w Cytrynie i jest największym rozczarowaniem póki co.
Zaskoczył in plus Michał Kościuszko, nawiązuje walkę w Mini z Festami i Cytrynami, a to duże osiągnięcie, szkoda, że fura nie z Prodrive bo pewnie byłoby dużo lepiej.
Robert Kubica raczej nie zaskoczył, chyba każdy spodziewał się, że będzie wysoko. Oczywiście awarie wszystko zniweczyły, ale być wolniejszym od Lappi'ego w szutrowym debiucie to nie wstyd, przypominam, że Lappi zlał naszyć na Polskim 106 - Pią 03 Maj, 2013 os7 i w koncu ogier nie jest pierwszy ... ufff na czele dublet citroena
http://www.wrc.com/result...y=wrc&stageno=7
zapowiada sie dosc ciekawa dalsza czesc rajdu.
swoja droga to hirvonen sie zebral w sobie majac przy sobie loeba.qbus - Pią 03 Maj, 2013 No to Ogier zacznie teraz gonic... spoko, cieszy,cieszy... a Mini znowu stoi na oesie.
Mi sie podobaja rewelacje odnosnie zgloszen na Sardynie... moze byc jeden z najlepiej obsadzonych rajdow pod wzgledem ilosci WRC Marek23 - Pią 03 Maj, 2013 Licze na Loeba Anonymous - Sob 04 Maj, 2013 Szkoda Schumachera...Marek23 - Sob 04 Maj, 2013 Król jest jeden..Gaydek - Nie 05 Maj, 2013 faldzip - Sob 01 Cze, 2013 tu tez cicho... a w Grecji sie dzieje: Ogier odpadl na os1 z powodu awarii samochodu, Ostberg w tajemniczych okolicznosciach zgubil kolo i stracil 3min na os1, Hirvonenowi popsula sie kierownica i nie dalo sie skrecac, stracil 6min na os1. Liderem zostal Nowikow, ale tylko do os4, bo jebł w kamien i pogiął zawieszenie i rozwalil kolo - stracil ponad 4 minuty... Prowadzi Latvala, drugi Sordo, trzeci Neuville. Licze na Neuville'a, ze utrzyma podium, choc do mety jeszcze meeeega daleko, a rajd taki troche offroadowy:
106 - Śro 26 Cze, 2013 jak ktos sie wybiera to jest juz mapa rajdu polski:
http://www.rajdpolski.pl/...Mapa-glowna.pdf