Szkoda Gordona, też już ma pozamiatane. Rozważa wycofanie się z rajdu.pit - Śro 09 Sty, 2013
WuRC napisał/a:
Hołowczyc w wywiadzie napisał/a:
To ogromny pech, bo gdybym dachował, pewnie pojechałbym dalej. Ale też mój błąd, za szybko wjechałem w to miejsce.
.
to nie samowite jak na klaudie szofer obejrzał film i stwierdził że nic innego nie przejdzie
No dobra dobra szkoda mi go ale to nie znaczy że nie robi z siebie gwiazdora Jakarti - Śro 09 Sty, 2013
pit napisał/a:
to nie samowite
faktycznie niesamowite pit - Śro 09 Sty, 2013 Fakt
Niemy - Śro 09 Sty, 2013 Szymon Ruta napisał/a:
Ku....a z samochodem mam się tu zmagać czy z pustynią? Jutro będziemy startowali chyba za wózkami sklepowymi.
co za ciul!GeKo - Śro 09 Sty, 2013 A ty byś sie nie wkurzył jakby fura za miliony monet się sypała Zwłaszcza że to poszło w stronę mechaników a wizja podłapała.roj - Śro 09 Sty, 2013
Niemy napisał/a:
Ku....a z samochodem mam się tu zmagać czy z pustynią? Jutro będziemy startowali chyba za wózkami sklepowymi.
Niemy - Śro 09 Sty, 2013 Grzesiu, ale jak jakaś część się sypnie to nie koniecznie jest to wina mechaników przecież. To jest Dakar i chyba rzadko się zdarza, aby jakaś fura przejechała cały rajd bez jakiejkolwiek awarii.GeKo - Czw 10 Sty, 2013 Ja wnioskuję że to była któraś z koleji awaria.Jakarti - Czw 10 Sty, 2013
GeKo napisał/a:
koleji
a co ma kolej do dakaru? Miniac - Czw 10 Sty, 2013
Przem_106 napisał/a:
Hołek jest za cwany żeby przyznać się do błędu. Ma zbyt wiele do stracenia (choć myślę, że już sporo stracił)
Rozmawiałem dzisiaj z człowiekiem, który jeździ od dawna w bardzo podobnych rajdach, podobnym autem. Nie miał on wątpliwości co do tego, że Hołek najzwyczajniej jechał BEZ zapiętych pasów. To brzmi aż nieprawdopodobnie i byłby medialny skandal ( ), ale to się podobno często zdarza, bo zaraz jak gdzieś się auto zakopie, gdzieś trzeba było wyjść coś obejrzeć, kierowca wsiada i "nie ma czasu na pierdoły", albo "zaraz zapnie" lub zapina tylko na biodrach.
btw. pilot zapina bo ma wolne ręce Przem_106 - Czw 10 Sty, 2013 +1Kenet - Czw 10 Sty, 2013
faldzip - Czw 10 Sty, 2013
Miniac napisał/a:
gdzieś trzeba było wyjść coś obejrzeć, kierowca wsiada i "nie ma czasu na pierdoły"