To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

MotorSport - [DAKAR 2013] Hołek, Małysz i inni...

Anonymous - Śro 09 Sty, 2013

GeKo napisał/a:
Ruta, to totalne nieporozumienie jeśli jedzie bez problemów technicznych.

http://eurosport.onet.pl/...ideo-detal.html

Szymon Ruta napisał/a:
Ku....a z samochodem mam się tu zmagać czy z pustynią? Jutro będziemy startowali chyba za wózkami sklepowymi.

:>

WuRC - Śro 09 Sty, 2013

Przem_106 napisał/a:
Hołek jest za cwany żeby przyznać się do błędu.

Hołowczyc w wywiadzie napisał/a:
To ogromny pech, bo gdybym dachował, pewnie pojechałbym dalej. Ale też mój błąd, za szybko wjechałem w to miejsce.

http://sport.fakt.pl/Holo...y,194917,1.html

Szkoda Gordona, też już ma pozamiatane. Rozważa wycofanie się z rajdu.

pit - Śro 09 Sty, 2013

WuRC napisał/a:

Hołowczyc w wywiadzie napisał/a:
To ogromny pech, bo gdybym dachował, pewnie pojechałbym dalej. Ale też mój błąd, za szybko wjechałem w to miejsce.

.

to nie samowite jak na klaudie szofer ;) obejrzał film i stwierdził że nic innego nie przejdzie :lol2:
No dobra dobra szkoda mi go ale to nie znaczy że nie robi z siebie gwiazdora ;)

Jakarti - Śro 09 Sty, 2013

pit napisał/a:
to nie samowite

faktycznie niesamowite :D

pit - Śro 09 Sty, 2013

Fakt
:/

Niemy - Śro 09 Sty, 2013

Szymon Ruta napisał/a:
Ku....a z samochodem mam się tu zmagać czy z pustynią? Jutro będziemy startowali chyba za wózkami sklepowymi.

co za ciul!

GeKo - Śro 09 Sty, 2013

A ty byś sie nie wkurzył jakby fura za miliony monet się sypała :D Zwłaszcza że to poszło w stronę mechaników a wizja podłapała.
roj - Śro 09 Sty, 2013

Niemy napisał/a:

:lol2:

Niemy - Śro 09 Sty, 2013

Grzesiu, ale jak jakaś część się sypnie to nie koniecznie jest to wina mechaników przecież. To jest Dakar i chyba rzadko się zdarza, aby jakaś fura przejechała cały rajd bez jakiejkolwiek awarii.
GeKo - Czw 10 Sty, 2013

Ja wnioskuję że to była któraś z koleji awaria.
Jakarti - Czw 10 Sty, 2013

GeKo napisał/a:
koleji

a co ma kolej do dakaru? :)

Miniac - Czw 10 Sty, 2013

Przem_106 napisał/a:
Hołek jest za cwany żeby przyznać się do błędu. Ma zbyt wiele do stracenia (choć myślę, że już sporo stracił)

Rozmawiałem dzisiaj z człowiekiem, który jeździ od dawna w bardzo podobnych rajdach, podobnym autem. Nie miał on wątpliwości co do tego, że Hołek najzwyczajniej jechał BEZ zapiętych pasów. To brzmi aż nieprawdopodobnie i byłby medialny skandal ( :> ), ale to się podobno często zdarza, bo zaraz jak gdzieś się auto zakopie, gdzieś trzeba było wyjść coś obejrzeć, kierowca wsiada i "nie ma czasu na pierdoły", albo "zaraz zapnie" lub zapina tylko na biodrach. xD

btw. pilot zapina bo ma wolne ręce ;)

Przem_106 - Czw 10 Sty, 2013

+1
Kenet - Czw 10 Sty, 2013

:>

faldzip - Czw 10 Sty, 2013

Miniac napisał/a:
gdzieś trzeba było wyjść coś obejrzeć, kierowca wsiada i "nie ma czasu na pierdoły"

historia zna takie przypadki :]
http://www.youtube.com/watch?v=P7CLdKZml3k