Shymek - Nie 13 Sty, 2013 Spod Lidla odjeżdżałeś - mijaliśmy się na przeskoczenie rdzy
A co do białego te drzwi są tak charakterystyczne że aż trudno byłoby mi auto pomylić Jakarti - Nie 13 Sty, 2013
Shymek napisał/a:
tak harakterystczne
jak harakiri Anonymous - Nie 13 Sty, 2013
Shymek napisał/a:
Spod Lidla odjeżdżałeś - mijaliśmy się na przeskoczenie rdzy
A co do białego te drzwi są tak harakterystczne że aż trudno byłoby mi auto pomylić
No byłem przy lidlu i chyba jakieś trąbienie było , ale jak ja jadę to jadę Było trzeba mi drogę zajechać albo coś Chloru - Nie 13 Sty, 2013
Czesio napisał/a:
No byłem przy lidlu i chyba jakieś trąbienie było , ale jak ja jadę to jadę Było trzeba mi drogę zajechać albo coś
Czesław, wiemy, że sprzedać auta nie możesz ale próby wyłudzenia z ubezpieczalni są nie fair w stosunku do innych kierowców Barejka - Nie 13 Sty, 2013 albo bombo jebnać z megany Shymek - Pon 14 Sty, 2013
Jakarti napisał/a:
Shymek napisał/a:
tak harakterystczne
jak harakiri
Nie czepiaj się - pisałem z telefonu, a ten sam z głodu literki zżera
Czesio napisał/a:
No byłem przy lidlu i chyba jakieś trąbienie było , ale jak ja jadę to jadę Było trzeba mi drogę zajechać albo coś
Barejka napisał/a:
albo bombo jebnać z megany
Byłem tam służbowo Megane odsypia pod kupką śniegu Barejka - Pon 14 Sty, 2013 Shymek, sluzbowo Anonymous - Czw 21 Lut, 2013 Woda na młyn !!!
AVE !roj - Czw 21 Lut, 2013 już się skończyła 21 letnia gwarancja na silnik? Bart - Czw 21 Lut, 2013 a co z poprzednią aukcją, przecież ktoś przez allegro ją kupił?
Cytat:
Najchętniej zamiana na Vw t4 , bądź passata b3/b4 w kombi
Anonymous - Czw 21 Lut, 2013
Bart napisał/a:
a co z poprzednią aukcją, przecież ktoś przez allegro ją kupił?
Cytat:
Najchętniej zamiana na Vw t4 , bądź passata b3/b4 w kombi
Kumpel mi podbijał i został z tą ceną ;]roj - Czw 21 Lut, 2013 napisz, że promocyjna cena aktualna tylko do końca roku mi - Czw 21 Lut, 2013
Czesio napisał/a:
Kumpel mi podbijał i został z tą ceną ;]
karoluPL - Czw 21 Lut, 2013
Cytat:
Do tej pory bezawaryjne , każdego dnia odpala bez problemu i można cieszyć się jazdą .
już zrezygnowałeś z historią o głowicy i remoncie ? Anonymous - Czw 21 Lut, 2013 tak