Bart - Śro 27 Mar, 2013 Cartoon - Pią 29 Mar, 2013 Budżetowy "speed II" - jeździł ktoś w czymś takim ?mi - Pią 29 Mar, 2013 prawie na pewno ja przez wiele lat. (to ten niebieski w Rabarbarowozie). Jeśli to faktycznie Speed II (a kupowałem go w czasach, kiedy Mirco nie było jeszcze Mirco, a fotele sprzedawali z dostawczaka na giełdzie gliwickiej ) - zrobiłem w nim na pewno kilkadziesiąt tkm.jarek-malopolska - Czw 04 Kwi, 2013
Miał ktoś styczność z tym? dostepny w od 599zł
Cena chyba ok.. Sibu - Czw 04 Kwi, 2013 Toż to chińczyk jest Qukie - Pią 05 Kwi, 2013 ależ to przed TV do Gran Turismo było by wypaśne mi - Pią 05 Kwi, 2013 ej, dobra. Jeśli ktoś by mia kubeł w cenie symbolicznej do oddania - biere. Może być brudny, podarty, może mieć ślady stolca. Biere!misiek - Pią 05 Kwi, 2013 Tu ktoś sprzedaje Experta dość tanio:
http://www.rajdy.hoga.pl/...9Cci,+akcesoriaBart - Pią 05 Kwi, 2013 ej synek, ja mam na balkonie jakiegoś starego kubła, jeszcze z czasów malucha arssss - Pią 05 Kwi, 2013 ja mam dwa w axie do oddania za flaszke.jarek-malopolska - Pią 05 Kwi, 2013 Sibu, Poka mi teraz nie chińczyka
A powaznie myslałem ze ktoś moze miec porównanie do np. mirco Sibu - Pią 05 Kwi, 2013
jarek-malopolska napisał/a:
Sibu, Poka mi teraz nie chińczyka
Ometkowane chińczyki to pół biedy, ale chińskie chińczyki to jest masakra, nie mają żadnych wytycznych, ani standardów więc mogą użyć do produkcji największego szmelcu.jarek-malopolska - Sob 06 Kwi, 2013 Pany a jak to w koncu jest, mamy dwoch krajowych producentów co robią homologowane fotele, Bimarco i Mirco?qbica - Sob 06 Kwi, 2013 isto ja jarek-malopolska - Sob 06 Kwi, 2013 Pytam bo na stronie bimarco pisze ze JEDYNY producent w PL z homo