2 końcówki mają chyba tylko st220! One mają 226km!
Podobno dwie końcówki mogą też mieć V6 170 kuni i 2.2 TDCI 155 kuni.
Co do V6 to nie jestem pewny, ale co do 2.2 TDCI to też nie jestem pewny Jakarti - Pon 27 Lis, 2006
strick napisał/a:
2 końcówki mają chyba tylko st220! One mają 226km!
jakby tak bylo to bym objezdzal troszke wiecej osob na tym forum niz dzieje sie to aktualnie.. w ogole to chyba ostatni jestem k-mart - Pon 27 Lis, 2006 bylem na weekend w domu u rodzicow, czyli na wschodzie CH w rorschach. W garazu podziemnym pod blokiem zauwazylem dwie nowe fury, widocznie ktos sie nowy sprowadzil, mianowicie dojcze tjuningi s4 oraz gt3 rs
w sumie fajne, ale widac ze gt3 to wiejski tjuning z tym spojlerem z tylu, niebieskimi pasami oraz klatka. Gdy poznam klienta zapytam czy nie stanie na kresce ze mna tym gt3, ze s4 do willa nie podejdzie jest jasne (no chyba ze ma stozek, znaczy dwa bo to v8) Anonymous - Pon 27 Lis, 2006
k-mart napisał/a:
w sumie fajne, ale widac ze gt3 to wiejski tjuning z tym spojlerem z tylu, niebieskimi pasami oraz klatka.
Tak wygląda seryjne gt3 rs. Stoi taki w salonie porsche w Warszawie tylko z czerwonymi wstawkami Mnie się te "zabiegi stylistyczne " tez nie do końca podobają...
Anonymous - Pon 27 Lis, 2006 obrzydliwe sa te kolory. mozna tylko to dobrac bo zawsze auto musi byc biale... Dla mnie jest jeden ewentualnie dwa warianty. biale z czarnym i biale z bialym... nihuja nic innego nie widze... a ten niebieski??? okropny...
[ Dodano: Pon 27 Lis, 2006 ]
apropos to ide zagadac do lennego...
[ Dodano: Pon 27 Lis, 2006 ]
a tu na ciekawy temat natrafilem http://www.streetracing.p...er=asc&start=15nox - Pon 27 Lis, 2006 co do podwojnego wydechu z mondeo to zgadza się 2.5 moze mieć 3.0 ale nie ST oraz ST
no i 2.2 TDCIBaRtO_206GT - Wto 28 Lis, 2006 Macie moze jakies linki do stronek (glownie zagramanicznych) z jakimis fajnymi czesciami?? albo takie gdzie mozna by kupic jakies odpowiedniki do samochodow rajdowych?? Saxorulez Ty chyba masz w tym obeznanie??
P.S. Tylko nie Peugeot Sport saxorulez - Wto 28 Lis, 2006 ale czego szukasz?BaRtO_206GT - Sob 02 Gru, 2006 Ja pierdole kurwa mac mialem dzisiaj robic program... i co ? i chuj! Znajomy pozyczyl swojemu koledze sprzet zeby tylko wgral mape a tamten zle sie podpial i puscil cale urzadzenie z dymem... I teraz polecialo do wloch do fabryki i maja naprawic.. ale to potrwa z 2 tygodnie albo i lepiej... sorry musialem sie wyzalic
[ Dodano: Sob 02 Gru, 2006 ]
a ja przez te 2 tygodnie bede musial jezdzic takim parchem ze mnie jakies saxofony beda wyprzedzac :509: :PPPPPPstrick - Sob 02 Gru, 2006
BaRtO_206GT napisał/a:
ja przez te 2 tygodnie bede musial jezdzic takim parchem ze mnie jakies saxofony beda wyprzedzac
Ale Ci sie stary za to dostanie saxorulez - Nie 03 Gru, 2006 spoko wodza.. zrobi program i tak nas nie dogoni..strick - Nie 03 Gru, 2006 http://fishki.net/comment.php?id=15565
Nie wiedziałem czy dać to do Dupeczek, czy do aut wiec dałem tutaj