To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

HydePark - !!!! Hothatch.org -Spełnia MARZENIE !!!!

siema - Sob 31 Paź, 2009

Wyszło super ^D^ :ok:
PieQt - Sob 31 Paź, 2009

anjas napisał/a:
a dlaczego PieQt był w gejerze a nie w ciuszkach HH?
Za takie coś należy sie wykluczenie z klubu, poćwiartowanie, powieszenie i rozstrzelanie (w tej kolejności).

po pierwsze nie bylem w gajerze, po drugie moja koszulka się pierze, bo postanowiłem zabrać koszulka hh.org. do azji i jedyne co miałem do koszula i marynarka ...

poza tyn nasza marzycielka na prawdę nie zauważyła w czym ja bylem

teraz na temat:
pierwsza przeszkoda - szatnia - dostaliśmy zjeby, że tylu nas i że gość nie będzie miał wieszaków (wszyscy powiesiliśmy się na jednym wieszaku - tylko rudy miał osobny
druga przeszkoda) - nie wolno nam było wejść razem do sali - niby ok, ale założenia były inne
dziewczyny nie musiały, ale przybyły i postarały się ... szacunek za to
my - zrobiliśmy najbardziej kompaktowe wręczenie nagrody - ponieważ my tam byliśmy w odwiedzinach, a dla niej dzień na onkologii to dzień powszedni - robi to wrżenie

anjas - Sob 31 Paź, 2009

PieQt napisał/a:
po pierwsze nie bylem w gajerze, po drugie moja koszulka się pierze, bo postanowiłem zabrać koszulka hh.org. do azji i jedyne co miałem do koszula i marynarka ...

poza tyn nasza marzycielka na prawdę nie zauważyła w czym ja bylem

żartowałem...

PieQt - Sob 31 Paź, 2009

ja wiem - ale wolałem się ustosunkować :p
vojt3k - Sob 31 Paź, 2009

http://www.pajacyk.pl/
106 - Sob 31 Paź, 2009

super :) mega super... poprostu rewelacja :) ciesze sie :* mick dzieki za organizacje
Mick - Nie 01 Lis, 2009

dzięki za miłe słowa, ale nie oczekuje ich, robiłem to z dobrej woli w szczytnym celu :)
Rudello - Wto 24 Lis, 2009

Cytat:

imieniu wszystkich wolontariuszy dziękujemy:

całej ekipie z HotHatch - za spełnienie marzenia Angeliki oraz wspaniały pomysł na oprawę:);

Pani Dorocie Pykosz i Pani Joannie Mirek - za chęć uczestniczenia w tak ważnej chwili dla Angeliki i jednocześnie zawodniczom klubu Muszynianka FAKRO wielkie podziękowania za zaangażowanie w pozostałe marzenia naszej marzycielki:).

źródło - http://www.mammarzenie.or...5_angelika.html
:*

dzik - Wto 24 Lis, 2009

Zbieramy dalej na kolejne marzenie?
Vlodarsky - Wto 24 Lis, 2009

ja jestem za - chociaż nie uczestniczyłem i pewnie w następnym też nie będę (chyba, że tak się złoży, że będę :) ) to i tak możecie liczyć, że jakiś tam grosz zawsze dorzucam w miarę możliwości !!
CHRZANEK - Wto 24 Lis, 2009

dzik napisał/a:

Znam pewnego chłopca który bardzo chce hothatcha :D :D :D

Vlodarsky - Wto 24 Lis, 2009

CHRZANEK napisał/a:
Znam pewnego chłopca który bardzo chce hothatcha

ambitna bestia :) powiedziałbym, że mu się należy !!

Franek - Wto 24 Lis, 2009

Rudello napisał/a:
Cytat:

imieniu wszystkich wolontariuszy dziękujemy:

całej ekipie z HotHatch - za spełnienie marzenia Angeliki oraz wspaniały pomysł na oprawę:);

Pani Dorocie Pykosz i Pani Joannie Mirek - za chęć uczestniczenia w tak ważnej chwili dla Angeliki i jednocześnie zawodniczom klubu Muszynianka FAKRO wielkie podziękowania za zaangażowanie w pozostałe marzenia naszej marzycielki:).

źródło - http://www.mammarzenie.or...5_angelika.html
:*

Super, naprawde bardzo ładnie to wyszło.

Stf - Wto 24 Lis, 2009

CHRZANEK napisał/a:
Znam pewnego chłopca który bardzo chce hothatcha

Kondziu marzy o r5 ?

106 - Wto 24 Lis, 2009

dzik napisał/a:

strasznie dobrze sie z tym czuje... i kolejny raz chetnie dodam i ja.