siema - Sob 31 Paź, 2009 Wyszło super PieQt - Sob 31 Paź, 2009
anjas napisał/a:
a dlaczego PieQt był w gejerze a nie w ciuszkach HH?
Za takie coś należy sie wykluczenie z klubu, poćwiartowanie, powieszenie i rozstrzelanie (w tej kolejności).
po pierwsze nie bylem w gajerze, po drugie moja koszulka się pierze, bo postanowiłem zabrać koszulka hh.org. do azji i jedyne co miałem do koszula i marynarka ...
poza tyn nasza marzycielka na prawdę nie zauważyła w czym ja bylem
teraz na temat:
pierwsza przeszkoda - szatnia - dostaliśmy zjeby, że tylu nas i że gość nie będzie miał wieszaków (wszyscy powiesiliśmy się na jednym wieszaku - tylko rudy miał osobny
druga przeszkoda) - nie wolno nam było wejść razem do sali - niby ok, ale założenia były inne
dziewczyny nie musiały, ale przybyły i postarały się ... szacunek za to
my - zrobiliśmy najbardziej kompaktowe wręczenie nagrody - ponieważ my tam byliśmy w odwiedzinach, a dla niej dzień na onkologii to dzień powszedni - robi to wrżenieanjas - Sob 31 Paź, 2009
PieQt napisał/a:
po pierwsze nie bylem w gajerze, po drugie moja koszulka się pierze, bo postanowiłem zabrać koszulka hh.org. do azji i jedyne co miałem do koszula i marynarka ...
poza tyn nasza marzycielka na prawdę nie zauważyła w czym ja bylem
żartowałem...PieQt - Sob 31 Paź, 2009 ja wiem - ale wolałem się ustosunkować vojt3k - Sob 31 Paź, 2009 http://www.pajacyk.pl/106 - Sob 31 Paź, 2009 super mega super... poprostu rewelacja ciesze sie mick dzieki za organizacjeMick - Nie 01 Lis, 2009 dzięki za miłe słowa, ale nie oczekuje ich, robiłem to z dobrej woli w szczytnym celu Rudello - Wto 24 Lis, 2009
Cytat:
imieniu wszystkich wolontariuszy dziękujemy:
całej ekipie z HotHatch - za spełnienie marzenia Angeliki oraz wspaniały pomysł na oprawę:);
Pani Dorocie Pykosz i Pani Joannie Mirek - za chęć uczestniczenia w tak ważnej chwili dla Angeliki i jednocześnie zawodniczom klubu Muszynianka FAKRO wielkie podziękowania za zaangażowanie w pozostałe marzenia naszej marzycielki:).
źródło - http://www.mammarzenie.or...5_angelika.html dzik - Wto 24 Lis, 2009 Zbieramy dalej na kolejne marzenie?Vlodarsky - Wto 24 Lis, 2009 ja jestem za - chociaż nie uczestniczyłem i pewnie w następnym też nie będę (chyba, że tak się złoży, że będę ) to i tak możecie liczyć, że jakiś tam grosz zawsze dorzucam w miarę możliwości !!CHRZANEK - Wto 24 Lis, 2009
dzik napisał/a:
Zbieramy dalej na kolejne marzenie?
Znam pewnego chłopca który bardzo chce hothatcha Vlodarsky - Wto 24 Lis, 2009
CHRZANEK napisał/a:
Znam pewnego chłopca który bardzo chce hothatcha
ambitna bestia powiedziałbym, że mu się należy !!Franek - Wto 24 Lis, 2009
Rudello napisał/a:
Cytat:
imieniu wszystkich wolontariuszy dziękujemy:
całej ekipie z HotHatch - za spełnienie marzenia Angeliki oraz wspaniały pomysł na oprawę:);
Pani Dorocie Pykosz i Pani Joannie Mirek - za chęć uczestniczenia w tak ważnej chwili dla Angeliki i jednocześnie zawodniczom klubu Muszynianka FAKRO wielkie podziękowania za zaangażowanie w pozostałe marzenia naszej marzycielki:).