Ogłoszenia komercyjne - [08PSS] 08 Pit Stop Service s.c.
Anonymous - Śro 25 Mar, 2009
Michał napisał/a:
podobno smiesznie dzisiaj w garażu było ...
odkąd jest Sebastian zawsze jest śmiesznie
naprawde jestem z niego zadowolony .... dobry chłopak, chętny do pracy i ogarniety .... BOMBA .... mam nadzieje,ze bedzie tylko lepiej Michał - Śro 25 Mar, 2009 słyszałem właśnie że spoko typekOSKAR - Śro 25 Mar, 2009 Bardzo spoko,pozartuje popracuje i porozmawia normalnie a nie o dzifffkach z platy tylko Sorry Majki musialem
A najlepsze jest to ze smieje sie z czego??Z HOND, mimo,ze sam posiada v-teca JDM-u nie lubi i tez uwaza,ze hania nie radzi sobie dobrze w zakretach Anonymous - Śro 25 Mar, 2009 Wow, zakochałem się M - Czw 26 Mar, 2009 Foty dobrej jakości PiTT - Czw 26 Mar, 2009 tak jak mówiłem, mam tylko 2 kiepskie zdjęcia z telefonu
Michał .... auto kulki wczoraj po 15 wjechało na podnośnik i o 17 wygladało tak
sprzegło przyjechało dopiero o 17:30 więc w poniedziałek bedzie zamontowane Kamilbike - Sob 28 Mar, 2009 Ta skrzynia to jakas taka ogromniasta sie wydaje.Anonymous - Sob 28 Mar, 2009
Kamilbike napisał/a:
Ta skrzynia to jakas taka ogromniasta sie wydaje.
mały samochód .... mały kierownik .... a skrzynia rzeczywiście jobtwojumać Kamilbike - Sob 28 Mar, 2009 Rover byl podobny gabarytowo, ale skrzynia byla duzo niejsza, wazyla pewnie z 30kg, ta wyglada jakby wazyla z 2 x tyle Anonymous - Śro 01 Kwi, 2009 Kolejne r888 wyjeżdzaja (tymrazem do Poznania) a Lodówka VTI się przydaje
Pit Stop Dog
pilnuje waszych/naszych Hond
dłuższe szpilki przydją i iVT bedzie poruszać się na 17stkach Kamilbike - Śro 01 Kwi, 2009 Zdjecie psa mnie zniszczylo Najdluzsza suka w miescie CHRZANEK - Czw 02 Kwi, 2009
Kamilbike napisał/a:
Najdluzsza suka w miescie
Anonymous - Czw 02 Kwi, 2009 jako,że w hali młyn ..... sezonowa wymiana opon ruszyła pełną parą (przez 2dni blisko 30szt)