1. FreeMan
2. Marcel
3. JIMEKAnonymous - Nie 08 Mar, 2009 co z Hamerykaninem?Anonymous - Nie 08 Mar, 2009
1. FreeMan
2. Marcel
3. JIMEK
4. KulkaAnonymous - Nie 08 Mar, 2009 no moze bedzie jeszcze nie gadalemKamilbike - Nie 08 Mar, 2009 1. FreeMan
2. Marcel
3. JIMEK
4. Kulka
5. Kamil ( ale jako widz lub fotograf jesli zakosze ojcu aparat, niestety jestem jeszcze oslabiony po chorobie )Anonymous - Nie 08 Mar, 2009
99. Kamilbike - fotoreporterKamilbike - Pon 09 Mar, 2009 taki numer mi sie podoba Anonymous - Pon 09 Mar, 2009
Kamilbike napisał/a:
( ale jako widz lub fotograf jesli zakosze ojcu aparat, niestety jestem jeszcze oslabiony po chorobie )
stary wez sie ogarnij niedlugo bedziesz nas informowal o tym ze cie swedzi lewa łękotka. mam nadzieje ze przyjdziesz i zobacze ze jestes spoko tak jak marcel mowi bo sorry po twoich postach na sr od lat i teraz i tutaj tego nie widze i ciezko cie narazie odroznic od dziecka neostrady.pcs - Pon 09 Mar, 2009 gramy 10/03/09
( ale jako widz lub fotograf jesli zakosze ojcu aparat, niestety jestem jeszcze oslabiony po chorobie )
stary wez sie ogarnij niedlugo bedziesz nas informowal o tym ze cie swedzi lewa łękotka. mam nadzieje ze przyjdziesz i zobacze ze jestes spoko tak jak marcel mowi bo sorry po twoich postach na sr od lat i teraz i tutaj tego nie widze i ciezko cie narazie odroznic od dziecka neostrady.
ziom, plizka ... nie oceniaj ludzi w taki sposób ...Anonymous - Pon 09 Mar, 2009 sorry w ogole sie ciezko ocenia ludzi przez internet i podoba mi sie ze w tym klubie tego najczesciej nie musimy robic. Sorry Kamil, mam nadzieje ze sie nie obrazisz, serio wpadnij na kosza nawet jak nie mozesz grac, tylko do it!Michał - Pon 09 Mar, 2009 wlasnie DOIITAnonymous - Pon 09 Mar, 2009 gramy 10/03/09
1. FreeMan
2. Marcel
3. JIMEK
4. Malik - raczej
5. Siara
6. Sty¶
7. Kubson
8. pcs
9. Mikołaj - raczej