pP - Czw 01 Paź, 2009 nie opłaca się, dawno temu jak ja kupowałem elita to miał on lepsze chłodzenie..obecnie te nowe produkowane xboxy mają już takie same chłodzenie, także warto kupić arcade i uprgadować we własnym zakresie!
MoRToN napisał/a:
faceplat
to przednia częśc obudowy..w elite jest czarna, w pozostałych biała, ale jest wymienialna.
btw. moj kumpel ma ps3 do sprzednia za 850pln, 3msc, gwarancja itp itdMoRToN - Czw 01 Paź, 2009 Ok a pa choy mnie ten dysk jeśli nie chce tam trzymać muzy, nagrywać gier itp ? 256 MB nie wystarczy na 10-20 save-ow ?strick - Czw 01 Paź, 2009
MoRToN napisał/a:
Ok a pa choy mnie ten dysk
Zeby sciagac na niego demo, albo jak ktos z chłopaków mowił, ze robi kopie gier MoRToN - Czw 01 Paź, 2009 No dobra a teraz może głupi pyatnie ale konsoli nie ogarniam... da sie tam zaaplikować normalny dysk SATA ? leża u mnie ze 2 szt 160 bezużytecznych to może sie przydadzą ? Czy to zupełnie co innego ?strick - Czw 01 Paź, 2009
MoRToN napisał/a:
ża u mnie ze 2 szt 160 bezużytecznych
Jak leza, to ja przyjme jeden MoRToN - Czw 01 Paź, 2009 No zaraz się okaże czy będa dalej leżały strick - Czw 01 Paź, 2009 No to zawsze z jednym wiesz co mozesz zrobic Loko - Pią 02 Paź, 2009 z drugim też pP - Pią 02 Paź, 2009
MoRToN napisał/a:
Ok a pa choy mnie ten dysk jeśli nie chce tam trzymać muzy
dysk jest po sejvy (na xie zajumją nawet po 2 mb), sciągasz dema gier (srednio 1GB), do tego zgrywasz gry na dysk, coby szybciej się odpalały i nie męczysz płyty!!M - Pią 02 Paź, 2009 Morti bierz z dyskiem - powaga. Dema są fajne bo czesto wychodzą nowości i jak Ci sie znudzą dotychczasowe gry to mozesz naprawde sporo popykać w dema.MoRToN - Pią 02 Paź, 2009 ta chyba tak zrobie 150-170Ł Elite kosztuje to chyba sie nie ma co kszanić.pP - Pią 02 Paź, 2009 no i git ;]Kamilbike - Pią 02 Paź, 2009 PP chyba cos nie tak napisales z tymi sejwami. Sejwy zajmuja nawet i 50MB ( moj z forzy ) . 2 dni temu nabylem dyskacza 120gb do ixa, jak sie podlaczasz do netu to naprawde jest to wygodna sprawa. Np demko forzy 3 zajmuje grubo ponad 1GBpP - Pią 02 Paź, 2009
Kamilbike napisał/a:
PP chyba cos nie tak napisales z tymi sejwami.
wiem gdzie mieszkasz..mam do cie podjechać? Kamilbike - Pią 02 Paź, 2009 Dawaj bo sie nudze jak cholera. Pogramy w monopoly