Z całym szacunkiem, ale po prostu chciałem zobaczyć to auto w akcji Zdaję się, że przyjechały cztery CTR i niestety (dla mnie) każdy kierowiec obrał spacerowe tempo
Cytat:
A co do polo to na jednym zakręcie przednie zewnętrzne koło gięło Ci się pod takim kontem ze myślałem ze się zaraz zawinie pod samochód.... strasznie musiało CI boki opon zjarać...
Hmm, opony o dziwo całkiem nieźle wytrzymały ostatni Wyrazów, i nie zauważyłem, żeby przybrały boki. Myślę, że wpływ ma ciśnienie w gumie, nad którym trzeba popracować, oraz wysokość zawiechy. Polówka jest dość wysoko zawieszoną kozą i gdyby ją trochę zglebić, może by to inaczej wyglądało GeKo - Wto 18 Sie, 2009 Rado, Polo dobra baza na rajdówkę, jak auto zdrowe ja bym budował z tego N2Maciusiowy - Wto 18 Sie, 2009
Janusz napisał/a:
Ty się Maciusiowy nie wychylaj bo miałem obiecana jazdę typ-R.
Januszku, następnym razem jesteś pierwszy Przepraszam niniejszym...Jakarti - Wto 18 Sie, 2009 z tego co pamietam to dzieci i ryby glosu nie maja
januszek poznaje dopiero arkana posiadania samochodu typu hot a to cos strzeli, a to cos puknie i tak co jakis czas
naprawiaj i powrot na tor!! Maciusiowy - Wto 18 Sie, 2009 arkana...mądre słowo Janusz - Wto 18 Sie, 2009
Jakarti napisał/a:
januszek poznaje dopiero arkana posiadania samochodu typu hot
traktuje to jako czasowe wyzwanie na najbliższym track dayu Jakarti - Wto 18 Sie, 2009
Janusz napisał/a:
Jakarti napisał/a:
traktuje to jako czasowe wyzwanie na najbliższym track dayu
trzeba podchodzic do tego z dystansem bo inaczej to czlowiek sie zajebie na smierc, zamartwi i umrze Janusz - Wto 18 Sie, 2009
Jakarti napisał/a:
Janusz napisał/a:
Jakarti napisał/a:
traktuje to jako czasowe wyzwanie na najbliższym track dayu
trzeba podchodzic do tego z dystansem bo inaczej to czlowiek sie zajebie na smierc, zamartwi i umrze
to nic, fight
przegrany nocuje z mi mi - Wto 18 Sie, 2009 Jakarti - trenuj, Januszek musi być (wreszcie) mój! OSKAR - Wto 18 Sie, 2009
Jakarti - trenuj, Januszek musi być (wreszcie) mój!
pozostaje jeszcza jakis maly sabotaz Janusz - Wto 18 Sie, 2009
Cytat:
pozostaje jeszcza jakis maly sabotaz
walkower sie nie liczy Anonymous - Wto 18 Sie, 2009 mi: mały tip - Janusz lubi podduszanie
mi - Wto 18 Sie, 2009 o fak! Sięgam po penis!Marek23 - Wto 18 Sie, 2009
Michał napisał/a:
marek23 przytył
Hehe, może tak z 3kg. Ale zima się zbliza ziom i już zrzucam... Rower dziennie.
Ja się ogólnie zastanawiam czy jest szansa zejśc ponizej 40 sek... w sensie jakie auto da radę. Fwd może by ciężko, choc jak Loko robi niskie 42 na f1, to kto wie.