Anonymous - Śro 21 Lip, 2010 Yarko, co ja ci zrobiłem że tak o mnie piszesz?Yarko - Śro 21 Lip, 2010 .Anonymous - Śro 21 Lip, 2010 Jacek - Czw 22 Lip, 2010
Yarko napisał/a:
Maciusiowy napisał/a:
bart napisał/a:
Problem Palikota jest taki, że to inteligentny gość, ale w polityce robi bez mała taki burdel jak niektórzy na forum hh.org, a to jednak trochę inna para kaloszy. Czasem mógłby naprawdę się zastanowić co mówi.
choć niektóre jego burdy mi się podobają, zwłaszcza bezsilne próby stłamszenia go przez "wrogi" obóz...
jak dla mnie jest to postać wybitnie żenująca i takich pajaców jak on wyeliminowałbym w pierwszej kolejności, ale idealnie pokazuje że jak ma się dużo pieniędzy to w tym kraju można być kim się chce, gdzie się chce i robić co się chce...
a ja uważam że Palikot to jedyna osoba, która działa jak "lustro", wszystkie brednie się w nim odbijają.M - Pon 02 Sie, 2010 No nie może być http://wiadomosci.onet.pl...ialow,item.htmlGeKo - Pon 02 Sie, 2010 Ja w sumie jestem zdziwiony że dopiero teraz, robią problemy. Myślałem że od początku będą kredki.KonradMK - Wto 28 Wrz, 2010 odgrzeję kotleta.
Kojarzycie z filmów na Y2B dźwięk syreny karetki pogotowia? Kto tam został ranny że go wieźli karetką?PiTT - Wto 28 Wrz, 2010
KonradMK napisał/a:
odgrzeję kotleta.
Kojarzycie z filmów na Y2B dźwięk syreny karetki pogotowia? Kto tam został ranny że go wieźli karetką?
może Ci, których dobijali, ale nie trafili?
Przyjechała pewnie po nich specjalna ekipa pogotowia z Łodzi, z całą paczką pavulonu...
Sorry, ale znów się zaczynają spekulacje... poczekajmy na jakieś wyniki śledztwa, bo tak to można snuć teorie, że kosmici w tym wszystkim maczali palce.kosmita - Wto 28 Wrz, 2010
anjas napisał/a:
kosmici w tym wszystkim maczali palce
ja niczego nie maczałem w związku z tą katastrofą anjas - Wto 28 Wrz, 2010
kosmita napisał/a:
ja niczego nie maczałem w związku z tą katastrofą
dobra, dobra... wystarczy, że głosowałeś na Tuska i już jesteś współwinny! kosmita - Śro 29 Wrz, 2010 No i się wydało Jaco - Śro 29 Wrz, 2010
wp.pl napisał/a:
W tajnych aktach prokuratury
KonradMK - Śro 29 Wrz, 2010
PiTT napisał/a:
KonradMK napisał/a:
odgrzeję kotleta.
Kojarzycie z filmów na Y2B dźwięk syreny karetki pogotowia? Kto tam został ranny że go wieźli karetką?