M - Pią 18 Sty, 2013 Flight.
Polecam.Vlodarsky - Pią 18 Sty, 2013 Mi Django podeszło !Bonczek - Sob 19 Sty, 2013
M napisał/a:
Flight.
Polecam.
Mistrz film. Interesująco przedstawia problem ale z kolei nie jest przytłaczający Anonymous - Sob 19 Sty, 2013
M napisał/a:
Flight.
Polecam.
to o tych wężach w samolocie? Anonymous - Sob 19 Sty, 2013
zefir napisał/a:
detachment mega!
polecam
właśnie kończę oglądać. polecam... mocne kino!
Najlepsza scena:
http://www.youtube.com/watch?v=Xoxryi492d0M - Sob 19 Sty, 2013 Chyba jeszcze raz obejrze Michał - Sob 19 Sty, 2013 wrzucam na pena i oglądam.
niezle trailerki wyglądajomartin.h - Sob 19 Sty, 2013
"Django" - nadużyciem nie będzie nazwanie tego filmu najlepszym dziełem Quentina Tarantino.
Po pierwsze gra aktorska. Christoph Waltz ma u mnie Oscara, nawet jak akademia mu go nie przyzna. Ale również role DiCaprio, Samuela L. Jacksona i Jamiego Foxx'a zostały zagrane z geniuszem.
Scenariusz. 165 minut jak z bicza strzelił. Każda scena jest interesująca, wciąga, dialogi jak u Tarantino bywa to klasa światowa. Ten film mógłby trwać nawet i 4 godziny, a i tak by się nie dłużył.
Na koniec zdjęcia i efekty. Tutaj krew lała się gęsto i w dużych ilościach, niektóre sceny nawet śmieszyły, ale tak ma być bo to kwintesencja gatunku i pewna wypracowana marka reżysera. Widz to lubi. Pięknie też została odzwierciedlona Ameryka z czasów Wojny Secesyjnej.
Chylę głowę Panie Tarantino i mam nadzieję, że Oskary posypią (poleją) się jak krew w tym filmie.GeKo - Sob 19 Sty, 2013
martin.h napisał/a:
Pięknie też została odzwierciedlona Ameryka z czasów Wojny Secesyjnej.
Byłeś widziałeś?, czy znasz kogoś kto był i Ci powiedział to i owo Anonymous - Sob 19 Sty, 2013
martin.h napisał/a:
Christoph Waltz ma u mnie Oscara
Jednoosobowa Akademia Martę Hę
(no offence)martin.h - Sob 19 Sty, 2013
GeKo napisał/a:
martin.h napisał/a:
Pięknie też została odzwierciedlona Ameryka z czasów Wojny Secesyjnej.
Byłeś widziałeś?, czy znasz kogoś kto był i Ci powiedział to i owo
Grzesiu, chodzi o tamten klimat, Dziki Zachód, Lucky Luke i te sprawy kosmita - Sob 19 Sty, 2013 Lucky Luke gra w tym filmie ? martin.h - Sob 19 Sty, 2013