M - Nie 08 Maj, 2011 Muszę jeszcze wrzucić fotę z przenocowania hondy bizon - Nie 08 Maj, 2011
ja nie zrobilem, za wczesnie zescie sie wyparkowali, a mialem trzasnac, jak wracalem z bulami rano pum - Nie 08 Maj, 2011 póki co na szybko - powiedziałbym standardowo genialna trasa - jak na Wróbla przystało.
przede wszystkim wielkie dzięki dla M za ogarnięcie imprezy!bizon - Nie 08 Maj, 2011
pumfkp napisał/a:
przede wszystkim wielkie dzięki dla M za ogarnięcie imprezy!
+1anjas - Nie 08 Maj, 2011
pumfkp napisał/a:
+1
dziękuję dodatkowo za bułeczki z gryla M - Nie 08 Maj, 2011
anjas napisał/a:
pumfkp napisał/a:
+1
dziękuję dodatkowo za bułeczki z gryla
Bułeczki kupiłem z myślą o tobie
Ja dziękuję Toxicowi za złożenie grilla
i wielkie dzięki dla Yarko za numerki startowe!
Przy okazji nocowania w kazimierzu trafiłem na przemiłych gospodarzy pensjonatu którzy użyczyli terenu recepcji w związku z moim pytaniem o strzeżony parking Polecam
bizon - Nie 08 Maj, 2011 a ja jak kretyn ogladalem podworze, gdzie M sie odparkowal 106 - Nie 08 Maj, 2011 mistrz parking i goscina.... jeszcze tylko corke do pokoju wieczorem mogli podeslac PiTT - Nie 08 Maj, 2011 było bardzo miło
podróż spoko, już wiem że można zejść do 12l. w trasie
mega pozytywne wrażenia zrobił na mnie przejazd z Mikanem, prelka wymiata
dla reszty dzięki za towarzystwo
jak ogarnę foty to wrzucęAnonymous - Nie 08 Maj, 2011 z ciekawosci zapytam, Yarko czy Wrobel zmienił trase czy zostawił taka sama jak bylismy ostatnio u niego ?Kenet - Nie 08 Maj, 2011 Wielkie dzięki za zorganizowanie imprezy i doborowe towarzystwo na lotnisku i w trasie.Bart - Nie 08 Maj, 2011 przede wszystkim wielkie dzięki dla M za ogarnięcie imprezy!kamil - Nie 08 Maj, 2011 Pitt ogarnij w miarę szybko foty
M dzięki za organizację i te ustrojstwo co łączyło się z satelitami i mierzyło mi czas M - Nie 08 Maj, 2011 Tutaj są czasówki:
Nie mam wszystkich czasów zapisanych (o jejku jejku co tam się działo w organizacji przejazdów) więc doślijcie mi proszę swoje czasy na PW. Dzięx!
<iframe width='500' height='500' frameborder='1' src='https://spreadsheets.google.com/spreadsheet/pub?hl=pl&hl=pl&key=0Au1ShQXGF1-qdHd4WmpCZm8xY05yMUxxYU9HUlpwR3c&single=true&gid=0&range=a1%3Ad25&output=html&widget=true'></iframe>iQ - Nie 08 Maj, 2011 Dawac foty to bede mogl sobie pokoniowac w niedzielny wieczor Zazdroszcze wam tych wypadow