To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

HH.ORG na Torze - [HH.org TrackDay] Tor Poznań 2012

Lejek - Pon 13 Lut, 2012

roj napisał/a:
czemu pytasz?

Bo kminie jakiś może prawy co by z tej oglądary jakieś wrażenie przywieźć ;) Jak już mówiłem na oglądare nie będzie tak bolało $ jak by pugiem gonić i policzyć wszystko do kupy (opona,klocki,waha, itd.) Mimo wszystko Poznań korci !

Tak btw. jak by ktoś chciał się zawinąć na oglądare z LBN lub okolic to mam jak narazie 3 miesca wolne. :)

roj - Pon 13 Lut, 2012

trochę wstyd Cię brać na prawy bo jeżdżę jak 80 letni wąsaty taksiarz w porównaniu (po przejeździe na prawym pugiem na ułężu tak się czułem jadąc potem clio :D ) ale spoko, dogadamy się :faja:
EmerytRs2 - Pon 13 Lut, 2012

zboczeniec ;D
Gaydek - Pon 13 Lut, 2012

Panowie, jutro 14.02. Jeżeli ktoś wie, że na 100% przyjedzie a nie może wpłacić kasy choćby zaraz, może dać mi znać, aby uwzględnić go w ostatecznej liczbie uczestników hh.org TD na Torze Poznań. Ma to dla mnie znaczenie, bo dosłownie zaraz podpiszę umowę, w której będzie napisane ile osób weźmie udział w imprezie. Zmiany są oczywiście możliwe, ale każda zmiana generuje zmianę umowy (której na tym etapie można jeszcze uniknąć).
Rasputin - Pon 13 Lut, 2012

Ja właśnie puściłem przelew:)
Anonymous - Pon 13 Lut, 2012

7 Renault
3 Honda
2 Mazda
2 Ford
1 Subaru
1 Opel
1 Peugot
1 Seat
1 Citroen
1 VW
1 MINI

ciekawy rozkład sił :D

rasta - Pon 13 Lut, 2012

Trzy Fordy powinny się pojawić, choć łatwo nie będzie. :/
PiTT - Pon 13 Lut, 2012

pięknie kurde :D
będę musiał zalać racinga :lol2:
czy rezerwujemy odpowiednio wcześniej pokoje w hotelu?

Gaydek - Pon 13 Lut, 2012

Cytat:
czy rezerwujemy odpowiednio wcześniej pokoje w hotelu?

Tak. Rezerwacja w jaskini lwa dokonana. Wkrótce ruszy lista.

Rasputin - Pon 13 Lut, 2012

Rzucę pod dyskusje pomysł zorganizowania Real Race pod koniec dnia długości powiedzmy 3-4 kółek :]
Kolejnośc odwrotna na starcie do uzyskanych czasów okrążenia. Uwierzcie mi,że emocje sa zajebiste a frajda 10x taka jak sama jazda na czas. Jeszcze jakby sie udało włączyć światła na torze to juz w ogóle mistrz!!

rasta - Pon 13 Lut, 2012

Mi tego mówić nie musisz, jestem na TAK, pytanie co na to AK :rotfl:

Ja jestem za ale coś czuje, że ze strony organizatorów to nie przejdzie :)
Kenet - Pon 13 Lut, 2012

Ja chętnie!

zgadzam się !
rasta - Pon 13 Lut, 2012

Nie trzeba ich pytać, ustawimy się z rolowanego i ogień - Gentlemen Start Your Engine ;D

:rotfl: