PieQt - Sob 11 Sie, 2012 Jakie lekko, dobrze mży... Poza tym pada całą noc no name - Sob 11 Sie, 2012 Czekam na puma i też zaraz lecimy anjas - Sob 11 Sie, 2012
Czesio napisał/a:
aja co mam powiedzieć , jak zwykle zatrzymuje mnie jakaś jebana pierdoła , ale tym razem miarka się przebrała . Kupuje Honde.
tylko koniecznie bez 4WS bo to się strasznie psuje.
I bez VTECa, bo zre strasznie dużo oleju. Zresztą popytaj kolegów Barejka - Sob 11 Sie, 2012 Czesio, nie wypada sie smiac, ale nie pozostaje nic innego jak roj - Sob 11 Sie, 2012 a już chciałem napisać, że ja nie dotarłem a Czesio dotrze..
na bwin.com był współczynnik "Czesio nie dotrze - 1,05" i "Czesio będzie na TD - 12"wiktoch - Sob 11 Sie, 2012 kurcze przy tej pogodzie to się chyba nieźle poślizgacie na torze w każdym razie zazdraszczam Barejka - Sob 11 Sie, 2012 predkosci mniejsze, ale doswiadczenie na mokrym moze sie kiedys przydac, tez musze wpasc gdzies w tym roku jeszcze martin.h - Sob 11 Sie, 2012
Czesio napisał/a:
M napisał/a:
Czesław, ja je.bie...
aja co mam powiedzieć , jak zwykle zatrzymuje mnie jakaś pomylony pierdoła , ale tym razem miarka się przebrała . Kupuje Honde.
Czyli patrząc na historie Twoich samochodów wstecz kupisz taką hondę, że w drodze na TrackDay zatrzyma Cię odpadająca podłoga albo zabraknie Ci oleju na dolewkę bizon - Sob 11 Sie, 2012 jak chcesz, to mam dla ciebie taka honde, brat kumpla sklada ja na dzialce bo caly czas jej cos odpada, jakies 800zl kosztowala karoluPL - Sob 11 Sie, 2012 nie pada deszcz, to jade zobaczyć jak chłopaky jeżdzą Jacek - Sob 11 Sie, 2012 z niecierpliwością czekam na relacaję
Barejka - Sob 11 Sie, 2012 i ja i ja
Stf - Sob 11 Sie, 2012 Januszek czy Pum ?roj - Sob 11 Sie, 2012
Stf napisał/a:
Januszek czy Pum ?
to zakłady kto z pary będzie miał lepszy czas?
Januszek