Jakarti - Śro 27 Mar, 2013 jak hajsem nie mozna zamachac to bez sensu... M - Śro 27 Mar, 2013
Jakarti napisał/a:
jak hajsem nie mozna zamachac to bez sensu...
Tutaj musiałoby byc cos w tym stylu:
"Liż moje bitmonety ty e-kurwo " Chloru - Śro 27 Mar, 2013 Jak takimi bitcoinami można napalić w piecu?arssss - Śro 27 Mar, 2013 W burdelach musiałyby być przy łóżkach kompy do płacenia w BTCM - Czw 28 Mar, 2013 Nikodem Dyzma i pakt fiskalny.
anjas - Czw 28 Mar, 2013 No tak, gdyby ktoś inny był premierem to wiedziałby wszystko.M - Czw 28 Mar, 2013 Tego nie wiemy, ale ten konkretny przypadek to niezły obciach...anjas - Czw 28 Mar, 2013 pewnie kwestia percepcji, dla mnie żaden obciach, wręcz bardzo dobrze wybrnął z sytuacji bo powiedział, że w ciągu godziny bedzie odpowiedz.
Jak dla mnie premier, ministrowie, prezydent nie muszą wiedzieć wszystkiego, mają od tego odpowiednich ludzi.
Lepiej powiedzieć zgodnie z prawdą, że się czegoś nie wie, sprawdzić i odpowiedzieć niż mlaskać i kłamać.M - Pią 29 Mar, 2013 Bez komentarza...
https://bitcointalk.org/index.php?topic=160292GeKo - Pią 29 Mar, 2013 Tak jak Mucha z 3 ligą hokeja
Natomiast z 2 pytania dał ciała, co mają do tego zachowania mediów? , ale musiałem obejrzeć 2 raz żeby zrozumieć pytanie.Jakarti - Wto 02 Kwi, 2013 i kup sobie nowego diesla panie..
http://natemat.pl/56465,s...chodzi-z-wprostM - Wto 02 Kwi, 2013 Standardzik, dlatego nie czyta się takich gówien jak Lisweeki, Wprosty etc.
To tak jak z Wałęsą, żelazny autorytet ale pojechał nie po linii "międzynarodówki" i od tego czasu traktują go jak śmiecia.Jakarti - Wto 02 Kwi, 2013 a ja lubie czytac wprost. tak samo polityke. nie przyzwyczailem się do newsweeka nigdy.
wiadomo, ze kazde wydawnictwo ma swoja linie ale to jest ok do czasu, gdy nie cenzuruje sie innej wypowiedzi. holownia zawsze byl "inny" .. czesto sie z nim nie zgadzam ale zupelnie inne spojrzenie pozwala czasem na bardziej obiektywny osąd GeKo - Wto 02 Kwi, 2013 Problem polega na tym, że tak postępuje pewnie każda strona. W lewicowych gazetkach będą lewicowe artykuły, w konserwatywnych konserwatywne itd.
Jakarti napisał/a:
zupelnie inne spojrzenie pozwala czasem na bardziej obiektywny osąd