Czyżby nowy król skręcania?
WItam GeKo - Czw 02 Kwi, 2009 iQ : Twój Polski jest lepszy niż większośći z nas z forum
Jak jesteś z finlandii to nas musisz nauczyć skręcać na szutrach.M - Czw 02 Kwi, 2009
Michał napisał/a:
aha
znasz mabza ??
zyebauem sie z fotela PiTT - Czw 02 Kwi, 2009 witamy, witamy
a jak tu trafiłeś?
chyba coś ściemniasz z tą krótką nauką polskiego bo za dobrze piszesz
zaraz będzie weryfikacja "z kond klikash" k-mart - Czw 02 Kwi, 2009 witaj
po ile 0,5 finlandii stoi w finlandii???PiTT - Czw 02 Kwi, 2009 czy hiszpan jest popularny w hiszpanii?Anonymous - Czw 02 Kwi, 2009 dobra jedna laska jest .... a gdzie ta polka narzeczona ŁukaszS3 - Czw 02 Kwi, 2009 Witaj iQ
iQ... napisał/a:
wiem ze to nie jest do tego temat ale czy zmiana z ep3 na np. saxo 16v nie bedzie jak dzien i noc?
Widzę że większość jest przeciw ale powiem Ci ze miałem Saxo VTS 1.6 16v a teraz mam S3 250km napęd na cztery koła i... Chce Saxo!!!
Świetny samochód daje tyle radości zjazdy jak mało co i stosunkowo tani w utrzymaniu więc dla mnie w tej kwestii nie stoi nic na przeszkodzie, tu nie ma reguły!
Pozdrawiam!ŁukaszS3 - Czw 02 Kwi, 2009
mi napisał/a:
złe podejście. To drastycznie różne samochody, ale mała stara LEKKA popierdółka może dać całą masę frajdy. Oczywiście - CTR jest szybszy, wygodniejszy, ale są sytuacje, w których nie dorównuje oferowaną radością VTSowi (że o 205 nie wspomnę). Powiem więcej - dziś przyjechałem do roboty 106 1.0 - nie jedzie, nie skręca, nie hamuje, mimo to ryj mi się cieszył niemal całą drogę. Nie skreślałbym Saxo VTS, CTR to na pewno lepszy fur, ale są sytuacje, w których nie dorasta saksiorowi do pięt.
mi chylę czoła za to co napisałeś! Masz absolutną racje!k-mart - Czw 02 Kwi, 2009 vts - liga gokartow
S3 - liga samochodow super sportowych
tak krotko.mi - Pią 03 Kwi, 2009
ŁukaszS3 napisał/a:
mi chylę czoła za to co napisałeś!
ale łykasz czy wypluwasz? Anonymous - Pią 03 Kwi, 2009
no to doyebałeśŁukaszS3 - Pią 03 Kwi, 2009
mi napisał/a:
ale łykasz czy wypluwasz?
Połykam a jednocześnie mój wyraz twarzy świadczy o tym że smakuje iQ - Sob 04 Kwi, 2009 Wiem ze moj CTR wyglada jak kazdy inny. Mialem z tylu znaczek CTDI ale ktos pozazdroscil W garazu w kartonie lezy gwint, pewnie nawet go nie zdaze zalozyc bo za pare miesiecy bede sprzedawal.
Krol skrecania? Buehehe, napewno nie! To tak jakby powiedziec ze wscyscy japonczycy umieja driftowac Jezeli ktos jest chetny to latem bede w finlandii, moznaby skoczyc w okolice Jyvaskyla
Trafilem tutaj przez przypadek (cale moje zycie to przypadek:D) ale juz mi sie tu podoba (zaraz ktorys powie ze misie to sa w lesie...)
Co do mojego polskiego to mieszkalem pare lat w polsce i jakos tam gadam