Michał - Nie 28 Cze, 2009 pindoleum ... WIELKIE PINDOLEMUAnonymous - Pon 29 Cze, 2009 http://www.youtube.com/wa...ec-HM-fresh+divk-mart - Wto 30 Cze, 2009 kur.wa, dzisiaj moglem zginac...zle ustawilem sie do bardzo nierownego zakretu na mostku nad przejazdem kolejowym, przelatujac go pelnym bokiem starajac sie nie wpakowac na barierki....
moj stary siedzial na prawym, nawet nie drgnal.
po wyjsciu z tej sytuacji skomentowal "ja nic nie pekam, naciskaj"
Michał - Wto 30 Cze, 2009 Dajesz ojca na forumk-mart - Wto 30 Cze, 2009 on forum nie ogarnie, oldskool Michał - Wto 30 Cze, 2009 spoko, moj stary wpisuje w wyszukiwarke adres stron, wiesz, na zasadzie :
www.onet.pl
po czym dzwoni zdziwiony ze nie działa onet i inne wszystkie strony k-mart - Wto 30 Cze, 2009 kurde moj podobnie...
ale spoko, kazdy ma swoje mocne i slabe strony.
Jakarti - Wto 30 Cze, 2009
Michał napisał/a:
spoko, moj stary wpisuje w wyszukiwarke adres stron, wiesz, na zasadzie :
www.onet.pl
po czym dzwoni zdziwiony ze nie działa onet i inne wszystkie strony
tak robia miliony ludzi.. przez to wyniki wyszukiwarek i samych serwisow sa zjebane martin.h - Wto 30 Cze, 2009 k-mart, Michał widzę że nasi ojcowie są z podobnego pokolenia Vlodarsky - Wto 30 Cze, 2009
Cytat:
Wysłany: Dzisiaj 0:17
kur.wa, dzisiaj moglem zginac...zle ustawilem sie do bardzo nierownego zakretu na mostku nad przejazdem kolejowym, przelatujac go pelnym bokiem starajac sie nie wpakowac na barierki....
chciałbym, żeby mój tak mówił... zamiast nie wydurniaj się. Ale kiedyś jak się z ojcem ostro pokłóciłem złożyło się tak, że pedziem odwoziłem go do brata na jelonki przez Wólkę, koło pracy Chrzania, przez las itd to całą drogę się nie odzywał bo nie wypadało a wyszedł z samochodu lekko w szoku wtedy miałem satysfakcję.Marek23 - Wto 30 Cze, 2009
k-mart napisał/a:
kur.wa, dzisiaj moglem zginac...zle ustawilem sie do bardzo nierownego zakretu na mostku nad przejazdem kolejowym, przelatujac go pelnym bokiem starajac sie nie wpakowac na barierki....
Czemu Twój stary nigdy z nami nie upalał?Niemy - Wto 30 Cze, 2009
bart napisał/a:
bart napisał/a:
mi napisał/a:
napisał mi, który rzut beretem od katowickiego odcinka A4 po przejechaniu przez kałużę pociągnął sejem po barierach
napisał bart, który rzut beretem od miejsca gdzie mi pierdyknął sejem rozpieprzył deltę po przejechaniu przez kałużę
panowie to nie jest smieszne!
ja sam sie tam obracalem jakies 3 tygodnie temu w deszczu przy 140km/h, ale naszczescie nawet nie dotknalem barierki Jakarti - Śro 01 Lip, 2009 moze to glupie pytanie ale czy na autostradzie nie powinno byc kaluz?
chyba, ze to inne miejscePiTT - Śro 01 Lip, 2009
Jakarti napisał/a:
moze to glupie pytanie ale czy na autostradzie nie powinno byc kaluz?
chyba, ze to inne miejsce