Bart - Sob 04 Kwi, 2009 nazwisko masz fińskie, zabawnie brzmiące? iQ - Sob 04 Kwi, 2009 Finskie jest, a czy zabawnie brzmiace to nie wiem, przyzwyczailem sie do niego przez te lata Młody Papież - Sob 04 Kwi, 2009 na biało byłeś jakoś ubrany?PiTT - Sob 04 Kwi, 2009 fajna fura, a to że niczym się nie różni od serii... no i co z tego? nie bardzo rozumiem tekstu, czyli co ma być na maxa zglebiona na 20" feldze?
jak dla mnie oryginalny wygląd + gleba = mistrziQ - Sob 04 Kwi, 2009
Dżon napisał/a:
na biało byłeś jakoś ubrany?
?fydi - Sob 04 Kwi, 2009 iQ..., piszesz lepiej niż niektórzy Polacy na tym forum k-mart - Sob 04 Kwi, 2009 wypraszam sobie! ja pisze poprawnie po kresowemu M - Sob 04 Kwi, 2009 BO u nas na widok seryjnego 106 albo vts jest 3 strony walenia konia,
ale ctr seryjny juz fe mi - Sob 04 Kwi, 2009
iQ... napisał/a:
Dżon napisał/a:
na biało byłeś jakoś ubrany?
?
...ale miałeś stringi czy takie gacie po tacie?Kamilbike - Sob 04 Kwi, 2009 IQ - to tak zebys wiedzial o co chodzi
Jezeli ktos jest chetny to latem bede w finlandii, moznaby skoczyc w okolice Jyvaskyla
Ja chętnie
Słyszałem że finowie szukają kogoś kto nauczy ich jeżdzić...Gotti - Nie 05 Kwi, 2009
eM napisał/a:
BO u nas na widok seryjnego 106 albo vts jest 3 strony walenia konia,
ale ctr seryjny juz fe
GeKo - Nie 05 Kwi, 2009 iQ Przywieź CTR do PL tu na pewno znajdzie się kupiec.Mick - Pon 06 Kwi, 2009
GeKo napisał/a:
iQ Przywieź CTR do PL tu na pewno znajdzie się kupiec.
a na pewno na zawieszenie iQ - Wto 07 Kwi, 2009
GeKo napisał/a:
iQ Przywieź CTR do PL tu na pewno znajdzie się kupiec.
Ale w hiszpanii jest max 5 sztuk 30th wiec bede sprzedawal jako ekluzywny model a w PL to ich jezdzi jak "mrowkow"
Zawieszenia najprawdopodobniej pojdzie razem z samochodem, reszta czesci niedlugo bedzie wyciagana (kolektor, wydech, dolot, Kpro)