Normalnie jestem w szoku najmłodszy palacz na świecie Jakarti - Śro 01 Lip, 2009 Lublin
Zalew Zemborzycki...
http://wiadomosci.wp.pl/k...ml?ticaid=184e2Młody Papież - Śro 01 Lip, 2009 helołłłł... nie na a4 tylko w pobliżu... jest wyraźnie napisane Walle - Śro 01 Lip, 2009 zalało trójmiasto, na openera hjowo się dostaćM - Śro 01 Lip, 2009
Walle napisał/a:
zalało trójmiasto, na openera hjowo się dostać
heheheh jechalem dzisiaj w tym huraganie na obwodnicy trojmiejskiej....
czekalem tylko jak mi bime wyrwie jakas trąba powietrzna, sceneria jak z filmu katastroficznego KonradMK - Pią 03 Lip, 2009 i gówno. dziś w gdańsku mega pogoda, piękne bezchmurne niebo i kondzio na ałtosradzie. żal było wracaćM - Nie 05 Lip, 2009 Na bogato, nawet pleśn nie chce tego ruszyć po 4 latach
mozna przeciez suszyc mieso i inne prodykty spozywcze i tez nie maja plesni M - Nie 05 Lip, 2009 dobra, to ide na obiad do maca Jakarti - Nie 05 Lip, 2009 nie powiedzialem ze jest to zdrowa zywnosc
ja wczoraj bylem w macu M - Nie 05 Lip, 2009 jak juz mam isc to ide do BK, chociaz mam złudzenie ze jem mięsoKamilbike - Pon 06 Lip, 2009 przyznam sie Dzis bylem w macu zjadlem 5 czizow Pierwszy raz w tym roku bylem w macu, a to wszystko przez to ze musialem jechac o 5.30 do chotomowa bo moja suczka dostala padaczki:( W domu zero zarcia i o 9 wyskoczylem szybko do legionowa do maca Młody Papież - Pon 06 Lip, 2009 tak?Bad-i - Pon 06 Lip, 2009
Kamilbike napisał/a:
przyznam sie Dzis bylem w macu zjadlem 5 czizow Pierwszy raz w tym roku bylem w macu