czy to prawda???
jesli tak to why??? leo, why???Michał - Wto 07 Kwi, 2009 bo tam , kubo , za granicą, nie jest tak różowo jak u nas. Drogie fury, kiepskie zarobki, 5% dróg pokrytych asfaltem , a tak to piach.
Sam rozumiesz ....Jakarti - Wto 07 Kwi, 2009 polskie prosperyty..
kłyzys? a co to kłyzys?Michał - Wto 07 Kwi, 2009 KŁYZYS
diobre M - Wto 07 Kwi, 2009 kłyzys? jaki kłyzys? Anonymous - Pon 13 Kwi, 2009 Witam,
Przyszła kolej i na mnie
Wiec od początku - Nazywam się Bartek i mam XR2i (prawie jak SIMPLUS'a)
No ok - na poważnie jak się uda ..
2smart z fiestaklubpolska.pl - za kółkiem od jakiś 8 od ostatnich 4 bujam się fiestami (wiem że nie francuz - ale też na "F" )
Zabawa zaczęła się od projektu 1,3 5D
Na chwile obecną zabawkowe XR2i 1.6 104 kuce
Autko - zostało już typowym fun-car'em - wiecej na temat jego powstawania znajdziecie tutaj : http://tnij.org/xr2i
znajomy z fkp - WITAJ Bart - Pon 13 Kwi, 2009 nieznajomy z fkp - WITAJ Anonymous - Pon 13 Kwi, 2009 cześć i czołem .... Anonymous - Pon 13 Kwi, 2009 Witaj , Powiedz jak jeździ ta Fiesta , bo miałem możliwość zanabyć taką drogą zamiany i jestem ciekaw jej właściwości ??
Mam nadzieje ze Twoja obecność na tym forum przyczyni sie do , ogólnoświatowej obniżki cen paliw , zmniejszenia skażenia naszej planety oraz do zwiększenia naszych dochodów.
WITAM
ps. Masz siostrę ??Anonymous - Pon 13 Kwi, 2009 o, kolejny Bartek
Witaj.Anonymous - Pon 13 Kwi, 2009 Siostry nie mam - albo Ojciec nie mówi prawdy
Co do jazdy tym samochodem - nie jest to hanka co pokonuje zakręty jak po sznurku, nie jest to tez żadna strzała co wyrywa jak szalona na 1/4 - jednak wrażenia z jazdy nie zapomniane !!
Silnik to 8v - wiec zbiera się od dołu (czyli tak jak lubie ) - zawieszenie troszkę usztywnione ( na chwile obecną siedzi niżej od serii o jakieś 40 mm- będzie niżej !! ) wnętrze też trochę wyprute
no i jak na autko z początku lat 90 - brak wspomagania ;>
Jazda autkiem - daje dużo zabawy Anonymous - Pon 13 Kwi, 2009 a brata dla MI ??Gaydek - Pon 13 Kwi, 2009
grifin010 napisał/a:
za nabyć
Że co?
PS. Witam nowych.fydi - Pon 13 Kwi, 2009 2smart, witam! Stan Fiesty zacny. Piękny youngtimer