w sensie na prostej czy na wadze ?Bad-i - Pon 06 Lip, 2009
pP napisał/a:
Bad-i napisał/a:
w takim razie niszcze cię massą
w sensie na prostej czy na wadze ?
na prostej juz Kamila zlałem
teraz pora na mase Vlodarsky - Wto 07 Lip, 2009 Ja regularnie jadam w maku, pizzy hut, kebabie w Łomiankach i w wielu innych miejscach z szybkim żarciem i zobaczcie jaką trzymam linie
W maku zazwyczaj : Big Mac, 2 lub 3 czizy, duże frytki duża cola
W Kebabie zawsze na grubym i na ostro
Pizza Hut zazwyczaj Carbonara na puszystym
KFC zazwyczaj dwa zingery i frytki
itd...
a wazę 68kg i się to nie zmienia anjas - Wto 07 Lip, 2009
Vlodarsky napisał/a:
a wazę 68kg i się to nie zmienia
ale przyznaj, do chłopców musi Cię trochę ciągnąc po tym żarciu... pP - Wto 07 Lip, 2009 ja też czasami z Markiem do maka chodze, u mnie też 81kg i się nie zmienia Vlodarsky - Wto 07 Lip, 2009
anjas napisał/a:
ale przyznaj, do chłopców musi Cię trochę ciągnąc po tym żarciu...
w tu się witamy o tym wspomniałem i piersi owłosione mi strasznie rosną...Mick - Wto 07 Lip, 2009
chyba ty Jakarti - Wto 07 Lip, 2009 pp 81 lol lol wezcie to do humoru - spusc z kija to bedzie 70 Michał - Wto 07 Lip, 2009 kubas - Wto 07 Lip, 2009 66 Kamilbike - Wto 07 Lip, 2009 Pp a napewno ktos z Toba na tej wadze nie stal ?:>
Bad-i ja niestety mam problem ze zlapaniem wagi, waze raptem 93kg tylko W macu i innych szajsach staram sie nie jesc jesli mam zarcie w domu, Taki fast food to tluszcz, weglowodany i tluszcz;) Jak dla mnie puste kalorie i strasznie brzuch rozpychaja. Po tych 5 czizach mialem uczucie sytosci przez ponad 6h Normalnie jadam co 3 godziny (1.5 paczki ryzu paraboiled i 200g karkowki ), wiec organizm mi zglupial strick - Wto 07 Lip, 2009 W nocy tez masz budzik nastawiony, by jest co 3 godziny?Kamilbike - Wto 07 Lip, 2009 Nie Ostatni posilek jem okolo 21-22 jest nim bialy ser 'lekki'