Ten mi sie podoba
Były rallye z klima?CHRZANEK - Nie 06 Sty, 2008 W PL chyba nie, ale w EU to za dopłatą mogłeś mieć i klime i wspome i nawet szyber (tak jak ja )
Natomiast halogeny to chyba były zarezerwowane dla S16/GTI chociaż pewności nie mam...strick - Nie 06 Sty, 2008 Ale halogeny zalozyc to zaden problem ;]strick - Nie 06 Sty, 2008 http://www.otomoto.pl/ind...how&id=C4087155Anonymous - Nie 06 Sty, 2008
Były rallye z klimą,tyle tylko ,że ten z ogłoszenia to nie jest rallye Już była o tym samochodzie mowa.Sprzedaje się z pół roku.Mick - Nie 06 Sty, 2008
z plusów tego Yarka, to np to że ma już normalne wskaźniki !!
kolejny to taki że dużo lepsze zawieszenie niż w serii
naprawde fajnie się zbiera
bezawaryjna
ogólnie fajne autko i podoba mi się )
z minusów... za bardzo kobiecy... LOLMick - Nie 06 Sty, 2008
Były rallye z klimą,tyle tylko ,że ten z ogłoszenia to nie jest rallye Już była o tym samochodzie mowa.Sprzedaje się z pół roku.
chyba nawet dłużej niż pół roku...
ale mówcie co chcecie na jego temat, ja go widziałem i jak dla mnie jest ok... tylko ten LPG... :{k-mart - Nie 06 Sty, 2008 Na czesci:
http://www.ricardo.ch/acc...p?IDI=526355158anjas - Nie 06 Sty, 2008
Mick napisał/a:
z plusów tego Yarka, to np to że ma już normalne wskaźniki
kolejny to taki że dużo lepsze zawieszenie niż w serii
naprawde fajnie się zbiera
bezawaryjna
ogólnie fajne autko i podoba mi się
z minusów... za bardzo kobiecy...
z plusami się zgadzam w pełni. Z minusem w sumie też nie można się nie zgodzić, ale można go "przekuć" na plus - dzięki temu że kobiecy to niepozorny.
Jak jeździłem yarkiem to miałem jakiś kill co chwila a teraz z clio mało osób chce się ścigać Michał - Nie 06 Sty, 2008 kurczaki, jestem zabujany w tych jarkach!!
mogłem czegos takiego szukać a nie civikaanjas - Nie 06 Sty, 2008 nic straconego, za jakieś pół roku sprzedaję swojego Mick - Nie 06 Sty, 2008
anjas napisał/a:
nic straconego, za jakieś pół roku sprzedaję swojego
masz racje Andrzeju, ze jak kobiecy to niepozorny
a jaki kolorek tego Twojego Yarka? rozumiem ze własnie w wersji sport?anjas - Nie 06 Sty, 2008 tu jest mój yarek: