To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

Sprzedam/Kupie/ZakupyGrupowe - [Szukam auto] Temat - koncert życzeń

Kamill - Pon 01 Lut, 2016

Kupię pilnie auto w okolicach 8k. Może być kombi, ale nie koniecznie, może też być sedan, albo kompakt. Najlepiej wawa, ew Kielce, lub Lubelskie. Szwagrowi ukradli samochód i szybko musi coś kupić, nie chce inwestować bo zaraz kupuje mieszkanie. Saxo i podobne wielkością odpadają.
kosmita - Pon 01 Lut, 2016

Mam A3 1.9 tdi w automacie, ale chciałbym trochę więcej niż te 8k. W razie co PW
zajcev_28 - Pon 01 Lut, 2016

E francuskie... Picasso jeździło, nic się z nim nie działo, nawet zapoznanie Cieszynki nią oblecieliśmy, jakiś odcinek szutrowy nią zaliczyłem i nic.. :) zajebisty samochód :D
bezawaryjny samochód, zawias idealnie wybierał, grip był, wszystko było.

prawda Marek23 ? :rotfl:

k-mart - Pon 01 Lut, 2016

Czy legenda sportów siłowych Dariano nadal jest na forum?
Moje ex clio sport pojechało pare miesięcy temu do Garwolina i jestem ciekaw czy jeszcze istnieje :D

was79 - Pon 01 Lut, 2016

Dariano Italiano jest niezniszczalny, a z łóżka w garniaku wstaje odprasowany :D
PiTT - Pon 01 Lut, 2016

dobra, zmieniajac nieco temat
pojezdzilem v70 t5 250 kuca
musze przyznac ze zanim poczulem moc, bardzo pozytywnie zaskoczylo mnie wnetrze volviaka
fotele mega kanapy, na serio jest dobrze
co do silnika, 250 kuca w automacie robi robote, czuc ze sie fajnie napedza i do tego brzmi :]

k-mart - Pon 01 Lut, 2016

Saxorulez chyba kiedys mial v70 T5.
Ponoc jedno z mocniejszych T5 w UE, cos tam +500KM bylo.

PiTT - Pon 01 Lut, 2016

k-mart napisał/a:
Saxorulez chyba kiedys mial v70 T5.
Ponoc jedno z mocniejszych T5 w UE, cos tam +500KM bylo.

on mial 2.3 210 kuca
w jednym i drugim jest 5 cyl, wiec to musi brzmiec :D

Kamill - Pon 01 Lut, 2016

W mercu 270 cdi tez jest 5cyl. Potwierdzam, pięknie brzmienie.
Chloru - Pon 01 Lut, 2016

PiTT, jeżeli ma tylko gadać a jeździć sporadycznie to może Kappa 2.4 20v :devil:

PiTT, podobno volvo z automatem to zły pomysł ;) raz że duże zamulenie, a dwa to awaryjność
PiTT - Pon 01 Lut, 2016

automat ten sam co w saabie 9-5 aero podobno... fakt moze byc awaryjny, ale chyba bym sie nie zdecydowal na machanie drazkiem w takim dupowozie :)
nie zauwazylem zeby zamulal w tym co jechalem :)

Rasputin - Pon 01 Lut, 2016

Kumpel miał C70 2.3 w automacie...i płakał jak musiał 8k wydac na nowa skrzynie. Także automat i Volvo to ryzykowny temat.
B-Rey - Pon 01 Lut, 2016

PiTT, Ciebie interesuje tylko mocna benzyna?

PiTT, zerknij na czasy 0-100 jakie ma np. v70R w manualu vs automat. Generalnie temat kiepskich automatów w volvo znajdziesz w wielu miejscach, nawet w auto szmacie. Ja bym wszedł w taką skrzynię jedynie mając pewność, że ktoś dbał o nią i regularnie wymieniał olej.