k-mart - Wto 07 Lip, 2009 Jimek n.p. kazdego dnia wcina zupki z schabowym i kartofelkami i zestawem surowek, zobaczcie jak trzyma linie!Kamilbike - Wto 07 Lip, 2009 no i taki zestaw jest piardylion razy zdrowszy niz zestaw w macu Bardzo duza role w nabieraniu masy gra genetyka. Mam kumpla ktory je tyle co ja i w ciagu pol roku zrobil 20kg masyk-mart - Wto 07 Lip, 2009 nie wierze, dajesz foto na golasa!Gaydek - Wto 07 Lip, 2009 Mój brat je więcej ode mnie a jest o jakąś 1/3 chudszy .Kamilbike - Wto 07 Lip, 2009 kej ale moje czy mojego kumpla ?:> Gaydek no to Twoj brat moze miec podobna akcje jak ja, moze jesc duzo a ma problem z masa. Ja jeszcze na dodatek lecze nadczynnosc tarczycy, wiec od gornie mam przyspieszony metabolizm M - Wto 07 Lip, 2009 ide do keja je.bnać dwa razy omkę Kamilbike - Wto 07 Lip, 2009 To juz lepiej deke, po omce to bardziej sie woda podchodzi k-mart - Wto 07 Lip, 2009 kreatyna Panowie, kreatyna
Tylko ze ja niestety od miesiaca prawie wcale nie trenuje przez brak czasu Anonymous - Wto 07 Lip, 2009
Jakarti napisał/a:
pp 81 lol lol wezcie to do humoru - spusc z kija to bedzie 70
hahahahahahahahhahahahahahahahhahahahahahahahahahhahahahahahahhahaahhahaaha
hahahahahahahhahahahhahahhahhahhahhahahahhahaahahhahahahahahahahahahahhhaha
hahahahahahhahahaahhahahahahhahahahahahahahahahahahahhahahahahahahhhahhahah
ahhahahahhahahahaahahhahahahahahhahahahahahahhahhahahahahahahahahhahahahaaa
hhahahahahhahhahhahahhahahahahahahhahahahahahhahahahahahahahahahhahahahahahahahahhahaha ja pier.dole tekst roku, dajcie to na górę, obok clio mortona hahahahahahhahahahahahahahahahahhaahhahahahahahahahk-mart - Wto 07 Lip, 2009 kurde musze zmienic auto bo juz nie moge patrzec na tego zaniedbanego puga
szczegolnie po ostatnim weekendzie gdy wrocilem do domu, zachcialo mi sie po pijaku przeparkowac auto i jak yebnalem tylem tak w s murowany slup, ze kawalek tylu sie skrzywilo
z drugiej strony nie chce kupic czegos co mi sie spodoba bo znowu utopie w tym kase
zdejmuje kominiare, kupuje ps3 i gt5
nowa era, wszedzie z buta, samo zdrowie, kondycha silka itdAnonymous - Wto 07 Lip, 2009 dobra, kupuję puga od ciebie, 2kplnM - Wto 07 Lip, 2009 kej kup w końcu świnie z małpą rk-mart - Wto 07 Lip, 2009 eM, za drogie to dla mnie....
Andre spoko, jest Twoj, w zaleznosci od kursu franka . Tylko musze szybko znalezc jakies 306 albo clio za 300zl bym mial czym jezdzic
Ale ostrzegam: to auto pod zadnym wzgledem nie jest zadbane Anonymous - Wto 07 Lip, 2009 a już miałem ochotę je łYknąc od Ciebie jak Andre sie rozmyśli 106 - Śro 08 Lip, 2009
grifin010 napisał/a:
a już miałem ochotę łYknąc od Ciebie jak Andre sie rozmyśli