To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

Sprzedam/Kupie/ZakupyGrupowe - [Szukam auto] Temat - koncert życzeń

zefir - Wto 02 Lut, 2016

http://www.zeperfs.com/en/duel5792-2191.htm takie cos znalazlem ale dla AWD tylko
PiTT - Wto 02 Lut, 2016

ale to poprzednia buda do 99r
Walle - Wto 02 Lut, 2016

Moim zdaniem po volviaku szybko widać przebieg we wnętrzu, jeździłem kilkunastoma i każdy niezależnie od wieku i przebiegu (nie mówimy o nowych autach) wyglądał już na lekko zmęczonego.
Jedyne, które chciałbym mieć to 850tka R-ka lub T5....

WuRC - Śro 24 Lut, 2016

Pany - C4 VTS - warto tym się zainteresować ?
Wiem, że demon szybkości to to nie jest, ale w sumie za niewielki piniondz są w miarę świeże roczniki.

Kamill - Śro 24 Lut, 2016

VTS to legendarna seria citroena. Ja bym w to szedł bez wahania.
michool_vt - Śro 24 Lut, 2016

Amen
Bonczek - Śro 24 Lut, 2016

Zapytaj Vlodarskyego, prawdę Ci powie.
EmerytRs2 - Czw 25 Lut, 2016

Hebel i uklad kierowniczy w seri bdb. Mocowo szalu nie ma ale jezdzilem takim, ktory mial odwrotnie przykr3cony katalizator w ASO citroena w krk. Moj mech odkupil go od typa z rmf fm.
ztcp z zarznietym silnikiem...ASO pierwsza klasa. Dobrze, ze ogarnal sie w pore, ze mocy brakowalo po zmianie silnika.

Walle - Czw 25 Lut, 2016

EmerytRs2 napisał/a:
Hebel i uklad kierowniczy w seri bdb. Mocowo szalu nie ma ale jezdzilem takim, ktory mial odwrotnie przykr3cony katalizator w ASO citroena w krk. Moj mech odkupil go od typa z rmf fm.
ztcp z zarznietym silnikiem...ASO pierwsza klasa. Dobrze, ze ogarnal sie w pore, ze mocy brakowalo po zmianie silnika.

zjedz snickersa...

EmerytRs2 - Czw 25 Lut, 2016

Wyczuwam uszczypliwość. Myślisz, że łatwo pisze się z telefonu w nocy?
Historia, która opisałem jest prawdziwa. Negujesz to co napisałem? Czy tylko sposób w jaki to zrobiłem?

ps. no offence

Walle - Czw 25 Lut, 2016

ja po prostu nic nie zrozumiałem z Twojej wypowiedzi ;D
Alexxx - Czw 25 Lut, 2016

EmerytRs2, może zrób jak przy wypracowaniu na maturze. PRZECZYTAJ to co napisałeś zanim dasz tekst komuś innemu do czytania. Jeśli masz wątpliwości czy ktoś nadąży za Twoim tokiem rozumowania lub znajdują się tam wyrazy typu: przykr3cony albo zwroty: Gdyby nie to, ze mam fizycznie 3p na 47m2 i calkiem ladny widok z 8p Za drugim razem, kupilbym z rynku wtornego. Mniej nerwow. to przeredaguj wypowiedź... do skutku :>

Bo przejęzyczenia to zgubna sprawa:

zefir - Czw 25 Lut, 2016

+ pierdylion!
EmerytRs2 - Pią 26 Lut, 2016

:rotfl:

Spoko, postaram się :faja:

Qukie - Nie 06 Mar, 2016

Wracamy do tematu poszukiwań :>

Na tapecie oczywiście raczej hot hecz ale inne opcje też rozważam, ważne żeby było raczej niezawodne, bezawaryjne i w miarę szybkie :) Taki Civic 8gen Type S albo Peugeot 207GTi/RC ;) Ewentualnie Suzuki Swift, Ford Fiesta albo Toyota Auris lub Yaris TS, wiem, że na papierze nie zachwyca, ale w realu potrafi zaskoczyć :D ktoś coś zna, podpowie, doradzi jak to na forum hh przystało ;D

aha budżet to 30k max 35k w przypadku Civica Type S