Anonymous - Sob 18 Kwi, 2009 a tak dokladnie to mialem 2 309 gti jedna biala i 2 czarna,3 golfy mk2 gt special,gti 8v,golfa mk3 gti 8v kazde z tych aut ma odmienny charakter ale na ten temat to moglbym ksiazke napisac martin.h - Sob 18 Kwi, 2009 Witam kolejnego forumowicza ze Śląska i pasjonata francuskiej motoryzacji.Janusz - Sob 18 Kwi, 2009 ale jak już napisałeś wcześniej, s3 niszczy wszystko GeKo - Sob 18 Kwi, 2009 Witam Zioomala, Adrian sie nie przyznawaj do tego S3 Tutaj wszyscy wyznają zasadę HALDEX to ZŁO
Mamy też drugą zasadę, Honda nie skręca
Porób foty i wrzucaj.CHRZANEK - Sob 18 Kwi, 2009
GeKo napisał/a:
Tutaj wszyscy wyznają zasadę HALDEX to ZŁO
Mamy też drugą zasadę, Honda nie skręca
A trzecia brzmi "Niemcy używali Frampola jako tarczy"
Witam na forum Anonymous - Sob 18 Kwi, 2009
martin.h napisał/a:
Witam kolejnego forumowicza ze Śląska i pasjonata francuskiej motoryzacji.
adrianvts Skąd: sosnowiec
Załamka Martin
Witam kolejnego forumowicza z Zagłębia i pasjonata francuskiej motoryzacji.CHRZANEK - Sob 18 Kwi, 2009 http://www.acapela.tv/goo...8b8158e563.htmlmartin.h - Sob 18 Kwi, 2009
p106rallye napisał/a:
martin.h napisał/a:
Witam kolejnego forumowicza ze Śląska i pasjonata francuskiej motoryzacji.
adrianvts Skąd: sosnowiec
Załamka Martin
Witam kolejnego forumowicza z Zagłębia i pasjonata francuskiej motoryzacji.
Miałem na myśli województwo Śląskie k-mart - Nie 19 Kwi, 2009
Cytat:
ale wszystkie te auta miekna przy audi s3 mojej siostry ,ktore czesto uzytkuje
Bardzo dobrze ze do nas dolaczyles. Ciesze sie, bo widze ze jestes jednym z niewielu koneserow w tym gronie ktore bardzo zna sie na samochodach i ma swoj wlasny styl, styl prawdziwego dzentelemena poruszajacego sie srodkiem lokomocji najwyzejszej jakosci o powalajych osiagach.Anonymous - Nie 19 Kwi, 2009 Witam się niniejszym,
pierwszy hh w moim zyciu, nie licząć seicento sportinga
Clio Sport 2006, mk3 ph1, 197 renuffkowych konikow, jezdzi wspaniale,
kupiony w lipcu 2008 z przebiegiem 10800, aktualnie 33tys, do tej pory bez zadnych problemow,
poza wymiana akumulatora
Juz od dawna mialem chrapke na sporta, mialem kupowac 172 ph1 jako drugie auto, ale znalazlo sie ładne lekko szturchnięte 197 i pokusa byla zbyt silna aby sie jej oprzec...
anjas - Nie 19 Kwi, 2009 mam wrażenie, że gdzieś już widziałem ten samochód...
Witam na forum.Janusz - Nie 19 Kwi, 2009 witam skny, ładny sport, ale Anjas ma ładniejszy Anonymous - Nie 19 Kwi, 2009 Witam Wszystkich
od wczoraj ma nowego właściciela, a ja aktualnie szukam Clio Sport Anonymous - Nie 19 Kwi, 2009 witam skny ,czy przypadkiem nie widuję Cię często na Ligocie ?OSKAR - Nie 19 Kwi, 2009 Witam wszystkich nowych