Sprzedam/Kupie/ZakupyGrupowe - [Szukam auto] Temat - koncert życzeń
NBL - Czw 10 Mar, 2016 Qukie, mam Fieste mk7 2010 r 1.6 Econetic ( ON ) demon prędkości - chcesz? 68 tyś przebieguQukie - Czw 10 Mar, 2016 Ojejku, toż to diesel, Panie nie ogarnę takiej mocy NBL - Czw 10 Mar, 2016 Qukie, mocy może nie ale spalanie zapewne tak
potrafi zaskoczyć - HH jak się paczyPiTT - Wto 15 Mar, 2016 poszukiwane auto 4 drzwiowe do 25k
istotne aby nie było jezdzacym ulepem i starczylo na pare m-cy
jakby ktos cos slyszam wsrod znajomych i rodziny to prosba o info Rasputin - Wto 15 Mar, 2016 Poszukiwane Renault Clio III po lifcie z Recaro na pokładzie.Ekonomista - Wto 15 Mar, 2016
PiTT napisał/a:
poszukiwane auto 4 drzwiowe do 25k
istotne aby nie było jezdzacym ulepem i starczylo na pare m-cy
jakby ktos cos slyszam wsrod znajomych i rodziny to prosba o info
Mój bardzo dobry znajomy sprzedaje Peugota 407. Kupił sobie Jeepa 4.0 z 92r. Na bieżąco robione wszystko. Rafał w ogóle się nie interesuje szybką jazdą czy katowaniem auta więc można śmiało brać:) Wystawił w ostatni weekend.
http://otomoto.pl/oferta/...html#c11a6ababbRasputin - Wto 15 Mar, 2016 Z Wilanowa, brałbym w ciemno Ekonomista - Wto 15 Mar, 2016 Na bogato was79 - Wto 15 Mar, 2016 Kup Peżo, bądź jak Rafał Rasputin - Wto 15 Mar, 2016 http://otomoto.pl/oferta/...y-ID6yjcuh.html
To była dobra oferta. Rodzinny dupowóz, wciągający wszystkie seryjne RS'y. 314hp/440NM + gwarancja na 2 lata PiTT - Wto 15 Mar, 2016 niby fajne jesli chodzi o parametry, ale...
1. nie podoba mi sie to auto
2. czy aby gwarancja nie zostanie anulowana po tego typu modach? zakladam ze przyrost ok 100KM nie wzial sie jedynie z softu
3. zawsze bylem przeciwnikiem zdjeciowych ekspertow, ale czy te meganki mialy tak ze blotniki same z siebie sie rozchodzily?
(no chyba ze fotka zrobiona pod zlym kątem)
Rasputin - Wto 15 Mar, 2016 1. kwestia gustu
2. program już jest tu od roku więc musieli w ASO juz ja widzieć na przeglądzie i niby nic nie mówili
3. fakt wygląda średnio, ale podobno była sprawdzana przed zakupem i nic nie wyszło, a właściciel pedant podobny jak Ty PiTT - Wto 15 Mar, 2016 1. pewnie ze tak
2. albo odnotowali sobie w systemie i czekaja az wlasciciel sie zglosi z ew. naprawa
3. moze to kwestia swiatla i pozycji lekko z prawej strony... ale bardzo niefortunnie sie ulozylo do zdjecia ogloszeniowego
rozumiem, ze znajomy kupil?
wiem ze to swietna fura, przegladalem nawet ostatnie oferty na nowa sztukeRasputin - Wto 15 Mar, 2016 Tak kumpel ją kupił. Czekam,aż ją odbierze i sprawdzimy czy faktycznie RS nie ma podejścia bo drugi kumpel w piątek odebrał u Fremana RS'a. Co ciekawe można zamawiać ostatnie sztuki do końca marca. Potem wchodzi nowy RSIV 5d 1.8 300hp. Szkoda,że już bedzie oferowany tylko w wersji 5d. I ma kosztowac tyle co Focus RS więc średnio widzę jego sprzedaż PiTT - Wto 15 Mar, 2016 pewnie kilka sztuk sie sprzeda
to jest tak jak z audi rs3 ktore w ladnej opcji kosztuje 350k pln... a jednak ktos to kupuje