Anonymous - Pon 20 Kwi, 2009 Kocham wszystkie auta klasy gti ale one sa pomostem pomiedzy normalnymi autami,a tymi szybkimi kiedys kupie s2!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! bo Quattro jest tylko jedno:)PiTT - Pon 20 Kwi, 2009
N4S napisał/a:
saxorulez napisał/a:
Mogło by się wydawać że silnik jest już rozklepany a jednak nie bardzo najwyrażniej.
Dziwi mnie że nie posypią głowy popiołem i nie kupią map od sprawdzonego dostawcy bo taka możliwość też istnieje. Mniejszy zarobek ale przynajmniej wstydu nie ma
Może ja jestem za bardzo przeczulony. Jest sporo osób z DSG po polskich programach, które zachwycają się wynikami i mówią że wszytko jest ok. Ale jak juz się z nimi pogada o szczegółach to okazuje się, że mają dokładnie to samo co ja miałem - tj. chwilowa przerwa w ciągu po zmianie biegu, tyle że im to nie przeszkadza.
To że na jednym programie jest 230 na innym 240 nie świadczy o umiejętnościach tunera. Każdy z nich mógłby zrobić 260 bez problemu, tyle że inaczej oceniają bezpieczny poziom.
normalnie bym Ci dał pomógł, ale w tym temacie nie można
tak czy inaczej dzięki bo już byłem umówiony w zasadzie u mastersa na program... dobrze że napisałeś że miałeś problemy z ich programem bo mamy dokładnie ten sam model i jestem przekonany że bym miał ten sam problem
chyba pozostaje jedynie compsport, ale tam jest milion kmGeKo - Wto 21 Kwi, 2009 Chłopaki ja z DSG miałem tylko raz przyjemność i to w Golfie Dyszlu, i co mnie dziwiło że sama zmiana biegu trwała bardzo szybko natomiast był jakby lekki przestój po samej zmianie. Auto z tego co wiem było na seryjnym programie. I tak mnie naszło
N4S może masz sterowniki do skrzyni takie jak w Leonie Supercopa? da sie hamoać lewą nogą? nie odcina paliwa wtedy?
Martin Biały vts jest mojego Zioma, kupił auto z giftem komp mu kręci do 7800 i do tego z wymienionym rozrządem.Maciusiowy - Wto 21 Kwi, 2009
PiTT napisał/a:
chyba pozostaje jedynie compsport, ale tam jest milion km
no kurde bez przesady PiTT - Wto 21 Kwi, 2009
Maciusiowy napisał/a:
PiTT napisał/a:
chyba pozostaje jedynie compsport, ale tam jest milion km
no kurde bez przesady
walić odległość, ale samą podróż
bym musiał chyba wstać o 4 rano żeby w miarę tam dojechać, parę godz. na miejscu i powrót
jak patrzyłem to z 400 kilosów będziepP - Wto 21 Kwi, 2009 w jedną stronę 400 to nie jest znowu tak milion km, nad morze jest więcej..
a znając życie jakbyś nad morze pojechał to nie płakałbyś po przyjeździe tylko gdzie zabrał się i poszedł w miasto PiTT - Wto 21 Kwi, 2009
pP napisał/a:
w jedną stronę 400 to nie jest znowu tak milion km, nad morze jest więcej..
a znając życie jakbyś nad morze pojechał to nie płakałbyś po przyjeździe tylko gdzie zabrał się i poszedł w miasto
faktycznie coś pi@rdolę
no umówmy się, jest to 1 dzień wyjęty, ale bez tragediipP - Wto 21 Kwi, 2009
PiTT napisał/a:
no umówmy się, jest to 1 dzień wyjęty
ale zobacz jaką drogę masz do testowania nowego programu
400 km na sprawdzian elastyczności, zmiany biegów, przyśpieszenia itdM - Wto 21 Kwi, 2009 Pieczka a skoro sa tacy dobrzy to nie mozesz im ecu wyslac kur.wierem? Przeciez wgranie programu to pikuś. Sam moglbym CI to zrobic gdybysmy mieli jakis porzadny program.strick - Wto 21 Kwi, 2009 PiTus albo mozesz wyjechac dzień wczesniej Bart - Wto 21 Kwi, 2009 z warszawy dziwnym trafem wszędzie jest daleko...budzik - Śro 22 Kwi, 2009 Witam
Wasze forum regularnie przeglądam już prawie rok, i w końcu postanowiłem się zarejestrować,bo na oku mam jedno ciekawe 205 GTI i może już niedługo je zakupię
Aktualnie jeżdżę 106 1.1 Bart - Śro 22 Kwi, 2009 siemanko
co za 205tkę masz na oku?budzik - Śro 22 Kwi, 2009 1.9 GTI,91r,ABS, wspomaganie,duży szyber, 15 speedliny
Zmęczona życiem ale ma piękne zielone wnętrze(wykładzina i obszyte zieloną nicią).
W czwartek jestem umówiony na jazdę itp Młody Papież - Śro 22 Kwi, 2009 Witam