Też policja bije pałami a tv mowi o chuliganachmi - Pią 24 Lip, 2009 anjas - Pią 24 Lip, 2009
eM napisał/a:
Też policja bije pałami a tv mowi o chuliganach
no rzeczywiście... Loko - Pią 24 Lip, 2009 Tego gościa z pierwszego filmiku, to powinni pierwszego spałować i to tak żeby dobrze to zapamiętał, zresztą po tym jak się zachowuje, to to chyba nie jest człowiek. Ludzie to maja nasrane pod kopułkami, plują sie do tych chłopaków, tak jakby im rodzine pomordowali, a oni tylko do pracy przyszli szymlorek - Nie 26 Lip, 2009 coraz bardziej dorastam do realizacji takiego wypadu wakacyjnego, nie wiem czy w tym roku jeszcze nie machne takiej trasy z kumplem, ktos chetny? we dwa auta zawsze razniej !
http://www.racingforum.pl...kby-t67329.htmlnox - Pon 27 Lip, 2009 mega pomysł i wyprawa , do tego jakieś odpowiednie auto hot hatche jednak nie są najlepszego do czegoś takiego trzeba by policzyć taką wyprawe Janusz - Pon 27 Lip, 2009 Kaleka kiedyś coś wspominał o wyprawie w Bieszczady tyle ze troszkę krótszej. Ja myślałem żeby się przejechać na drogę która kiedyś opisywali w polskim top gear przy okazji pozwiedzać co nieco Jakarti - Pon 27 Lip, 2009
nox napisał/a:
trzeba by policzyć taką wyprawe
wg tego co napisal:
12 km/100 x 4zł x 40 ( 4000km ) = 1920 za samą bene nox - Pon 27 Lip, 2009 no dobra jedziemy lupo 3l Michał - Pon 27 Lip, 2009
Jakarti napisał/a:
nox napisał/a:
trzeba by policzyć taką wyprawe
wg tego co napisal:
12 km/100 x 4zł x 40 ( 4000km ) = 1920 za samą bene
troche dużo
ale w sumie to on jechał 540 , więc na bank można zejść do 1500 normalnym samochodemJakarti - Pon 27 Lip, 2009 prawde mowiac to nie wiem czy by mnie krecilo spedzenie urlopu w samochodzie..
z 7 dni jechal non top ze 2,5 doby.. to duzo szymlorek - Pon 27 Lip, 2009 ja liczac spalanie jakiegos dyszla tak jak u mnie z 6l na autobahnie koszta robia sie juz zupelnie inne pozatym miejcie na uwadze ze trase mozna sobie dowolnie zmodyfikowac, ja liczylem trase na okolo 3000km. Pozatym to raczej taka wyprawa poboczna na wakacje bo wiadomo ze jako glowne wakacje jeszcze z kobieta nie byloby to szczesliwe rozwiazanie
Prawde mowiac jak to nie wypali to w tym roku przynajmniej na nurburgring sie wybiore przetoczyc sie, nie dla czasu ale dla same frajdy zeby miec pojecie jak to naprawde wyglada Anonymous - Pon 27 Lip, 2009 190 lecisz ??Janusz - Pon 27 Lip, 2009