foka jest benzynowa i srednio pojemna w porównaniu do kombiaka by vw.michool_vt - Pon 27 Lip, 2009 Clio 182 v Clio 200
http://fwd.five.tv/fifth-...v-clio-shootoutMick - Wto 28 Lip, 2009 kur.wa co to za porządki zamykanie tematów gdzie toczą się dyskusje!!
nie wiem czemu został zamknięty temat PCSa o szukaniu samochodu, jest na HYDEPARKU wiec można w nim brudzić, jak chcecie mieć porządek to za ściereczke i kurze w domu ścierać a nie w hydepark pilnować porządków...
wkur.awiają mnie takie akcje...i musiałem się tym z kimś podzielić...M - Wto 28 Lip, 2009 Jakarti - Wto 28 Lip, 2009
Mick napisał/a:
i musiałem się tym z kimś podzielić...
poczekaj do Wigilii to sie podzielisz oplatkiem rasta - Wto 28 Lip, 2009 Na SR.pl wyszperałem, że niezaglądający już tu mAbZ zdradził CTR'a dla nowego RS'a w zieleni...Mick - Wto 28 Lip, 2009 jak i mnie wcześniej nikt nie zablokuje Anonymous - Wto 28 Lip, 2009
rasta napisał/a:
Na SR.pl wyszperałem, że niezaglądający już tu mAbZ zdradził CTR'a dla nowego RS'a w zieleni...
Ale to tylko dlatego, że R26R już się rozeszły. Nie ma innego racjonalnego wytłumaczenia jego decyzji Michał - Wto 28 Lip, 2009
RSSSS napisał/a:
rasta napisał/a:
Na SR.pl wyszperałem, że niezaglądający już tu mAbZ zdradził CTR'a dla nowego RS'a w zieleni...
Ale to tylko dlatego, że R26R już się rozeszły. Nie ma innego racjonalnego wytłumaczenia jego decyzji
dobrze prawisz. Widać że sie nawróciłeś. Vlodarsky - Śro 29 Lip, 2009
RSSSS napisał/a:
Ale to tylko dlatego, że R26R już się rozeszły. Nie ma innego racjonalnego wytłumaczenia jego decyzji
albo dlatego, żeby na zimę nie jeździć uno/punto czy co on tam miał więc kupił coś co będzie w miarę szybkie w lato i nie za szybkie w zimę k-mart - Śro 29 Lip, 2009 kur.wa mabz, sorry ale ja go nie lubialem.
co za debelCHRZANEK - Śro 29 Lip, 2009
Vlodarsky napisał/a:
kupił coś co będzie w miarę szybkie w lato i nie za szybkie w zimę
O Maryjanie...Vlodarsky - Śro 29 Lip, 2009
CHRZANEK napisał/a:
O Maryjanie...
no ale źle kojarzę ? to ten co Markowi powiedział, że słabszym autem jeździ w zimie tak ?mi - Śro 29 Lip, 2009 uno, na pewno uno zimą jeździł!Vlodarsky - Śro 29 Lip, 2009