kamil - Wto 16 Lut, 2016 Partynice sa zajebiste powaga, jedna z dzielić Wrocka gdzie chciałbym mieszkać - To taki Wrocławski Wilanów A w ogóle to we Wrocku jest znacznie więcej fajnych dzielnic i rewirów do zamieszkania niż w Warszawie. Ładniejsza architektura. Moje subiektywne odczucie !Kamill - Wto 16 Lut, 2016
PiTT napisał/a:
proponuję zmienić nicka na Kamill_Wilanów bo gdzie ktoś nie napisze słowo klucz "wilanów" to mamy wypracowanie z zachwytem nad tym osiedlem
rozumiem, że Ci się podoba, ale czy jesteś w stanie przyjąć też nieco słów krytyki od osób które mają odmienne zdanie? nie bardzo co?
Ale gdzie te słowa krytyki? Coś tam o słoikach i burakach, coś o zaglądaniu w okno. Nie widzę tutaj zupełnie jakiejkolwiek merytorycznej dyskusji z Twojej strony.
A co do Wrocka to dzielnica wygląda mega. Ale obrzeza wrocka są 4-5km od centrum, a Warszawy 10 i więcej. Więc chcąc kupić sobie segment w Wawie w takiej odległości jak we Wrocku, to trzeba by było kupować na Mokotowie
Najchętniej to bym się przeprowadził do Józefowa albo Sulejówka do domku w sosnowym lesie, ale wtedy nie miał bym czasu tam żyć.
Znajomi którzy mieszkają w Sulejówku, na zimę wynajęli sobie mieszkanie w wawie bo po spaleniu mostu łazienkowskiego musieli wstawać o 4 rano do pracy anjas - Wto 16 Lut, 2016
kamil napisał/a:
Partynice sa zajebiste powaga
Party nice! Zajebiste imprezy muszą się tam odbywać.
PiTT - Wto 16 Lut, 2016 Kenet - Wto 16 Lut, 2016 Jakarti - Wto 16 Lut, 2016 na chuj wy sie klocicie? bob.dsk - Wto 16 Lut, 2016 A mnie tam się zajebiście mieszka w Gdyni. Do pracy jadę 10 minut samochodem, jak mam korek to 15. Nad morze mam spacerem 10 minut, do centrum 5 minut. Wszystko pod nosem a jak chce się wyrwać z miasta to po 20 minutach jestem na Kaszubach ( Warszawskie Wilanów ) DeeS - Wto 16 Lut, 2016
Cytat:
A mnie tam się zajebiście mieszka w Gdyni. Do pracy jadę 10 minut samochodem, jak mam korek to 15. Nad morze mam spacerem 10 minut, do centrum 5 minut. Wszystko pod nosem a jak chce się wyrwać z miasta to po 20 minutach jestem na Kaszubach ( Warszawskie Wilanów
i mam qrwa A45 ejemdzi i co wazniejsze zajebiste SAXO
taki to pozyje Marek23 - Wto 16 Lut, 2016 Tylko w 3city ceny za metraż tez niczego sobie...Chloru - Wto 16 Lut, 2016 Do metra daleko. onufry - Śro 17 Lut, 2016 ale do wody blisko
a w takim Krakowie ceny również wesołe - a do metra daleko, do wody jeszcze dalej, niby jakieś pagórki na horyzoncie - ale na co to komu bob.dsk - Śro 17 Lut, 2016
DeeS napisał/a:
Cytat:
A mnie tam się zajebiście mieszka w Gdyni. Do pracy jadę 10 minut samochodem, jak mam korek to 15. Nad morze mam spacerem 10 minut, do centrum 5 minut. Wszystko pod nosem a jak chce się wyrwać z miasta to po 20 minutach jestem na Kaszubach ( Warszawskie Wilanów
taki to pozyje
Nie dodałeś że zapierdyla jak dzika świnia DeeS - Czw 18 Lut, 2016
bob.dsk napisał/a:
DeeS napisał/a:
Cytat:
taki to pozyje
Nie dodałeś że zapierdyla jak dzika świnia
nooooo aleeee też miałem kiedyś SAXO jaram sie Janusz - Czw 18 Lut, 2016
PiTT napisał/a:
ale skoro nie chcesz to nie
co do focusa rs... podobno nie jest tak pięknie jak każdy myślał... sporo osób wycofało się z zamówień po różnych plotkach dot. jakości/trwałości napędu w nowej foce rs
fakt jest taki, że mi gość z salonu forda powiedział że ma dostępne 3 szt. z tej niby całkowicie wyprzedanej puli
ciekawe ... bo u nas gość ma jednego zamówionego i cały czas czeka EmerytRs2 - Pon 22 Lut, 2016 Gdyby nie to, ze mam fizycznie 3p na 47m2 i calkiem ladny widok z 8p Za drugim razem, kupilbym z rynku wtornego. Mniej nerwow.