To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

HydePark - Kupię mieszkanie

kamil - Wto 16 Lut, 2016

Partynice sa zajebiste powaga, jedna z dzielić Wrocka gdzie chciałbym mieszkać - To taki Wrocławski Wilanów :) A w ogóle to we Wrocku jest znacznie więcej fajnych dzielnic i rewirów do zamieszkania niż w Warszawie. Ładniejsza architektura. Moje subiektywne odczucie !
Kamill - Wto 16 Lut, 2016

PiTT napisał/a:
proponuję zmienić nicka na Kamill_Wilanów bo gdzie ktoś nie napisze słowo klucz "wilanów" to mamy wypracowanie z zachwytem nad tym osiedlem :D
rozumiem, że Ci się podoba, ale czy jesteś w stanie przyjąć też nieco słów krytyki od osób które mają odmienne zdanie? nie bardzo co? :rotfl:

Ale gdzie te słowa krytyki? Coś tam o słoikach i burakach, coś o zaglądaniu w okno. Nie widzę tutaj zupełnie jakiejkolwiek merytorycznej dyskusji z Twojej strony.
A co do Wrocka to dzielnica wygląda mega. Ale obrzeza wrocka są 4-5km od centrum, a Warszawy 10 i więcej. Więc chcąc kupić sobie segment w Wawie w takiej odległości jak we Wrocku, to trzeba by było kupować na Mokotowie ;)
Najchętniej to bym się przeprowadził do Józefowa albo Sulejówka do domku w sosnowym lesie, ale wtedy nie miał bym czasu tam żyć.
Znajomi którzy mieszkają w Sulejówku, na zimę wynajęli sobie mieszkanie w wawie bo po spaleniu mostu łazienkowskiego musieli wstawać o 4 rano do pracy xD xD xD

anjas - Wto 16 Lut, 2016

kamil napisał/a:
Partynice sa zajebiste powaga

Party nice! Zajebiste imprezy muszą się tam odbywać.

PiTT - Wto 16 Lut, 2016

:rotfl:
Kenet - Wto 16 Lut, 2016

:rotfl:
Jakarti - Wto 16 Lut, 2016

na chuj wy sie klocicie? :rotfl:
bob.dsk - Wto 16 Lut, 2016

A mnie tam się zajebiście mieszka w Gdyni. Do pracy jadę 10 minut samochodem, jak mam korek to 15. Nad morze mam spacerem 10 minut, do centrum 5 minut. Wszystko pod nosem a jak chce się wyrwać z miasta to po 20 minutach jestem na Kaszubach ( Warszawskie Wilanów :rotfl: ) :faja:
DeeS - Wto 16 Lut, 2016

Cytat:
A mnie tam się zajebiście mieszka w Gdyni. Do pracy jadę 10 minut samochodem, jak mam korek to 15. Nad morze mam spacerem 10 minut, do centrum 5 minut. Wszystko pod nosem a jak chce się wyrwać z miasta to po 20 minutach jestem na Kaszubach ( Warszawskie Wilanów

i mam qrwa A45 ejemdzi i co wazniejsze zajebiste SAXO :)

taki to pozyje :<

Marek23 - Wto 16 Lut, 2016

Tylko w 3city ceny za metraż tez niczego sobie...
Chloru - Wto 16 Lut, 2016

Do metra daleko. ;D
onufry - Śro 17 Lut, 2016

ale do wody blisko :faja:
a w takim Krakowie ceny również wesołe - a do metra daleko, do wody jeszcze dalej, niby jakieś pagórki na horyzoncie - ale na co to komu :'(

bob.dsk - Śro 17 Lut, 2016

DeeS napisał/a:
Cytat:
A mnie tam się zajebiście mieszka w Gdyni. Do pracy jadę 10 minut samochodem, jak mam korek to 15. Nad morze mam spacerem 10 minut, do centrum 5 minut. Wszystko pod nosem a jak chce się wyrwać z miasta to po 20 minutach jestem na Kaszubach ( Warszawskie Wilanów

Nie dodałeś że zapierdyla jak dzika świnia :]

DeeS - Czw 18 Lut, 2016

bob.dsk napisał/a:
DeeS napisał/a:
Cytat:

Nie dodałeś że zapierdyla jak dzika świnia :]

nooooo aleeee też miałem kiedyś SAXO jaram sie :)

Janusz - Czw 18 Lut, 2016

PiTT napisał/a:
ale skoro nie chcesz to nie
co do focusa rs... podobno nie jest tak pięknie jak każdy myślał... sporo osób wycofało się z zamówień po różnych plotkach dot. jakości/trwałości napędu w nowej foce rs
fakt jest taki, że mi gość z salonu forda powiedział że ma dostępne 3 szt. z tej niby całkowicie wyprzedanej puli

ciekawe ... bo u nas gość ma jednego zamówionego i cały czas czeka :)

EmerytRs2 - Pon 22 Lut, 2016

Gdyby nie to, ze mam fizycznie 3p na 47m2 i calkiem ladny widok z 8p Za drugim razem, kupilbym z rynku wtornego. Mniej nerwow.