Bart - Śro 14 Paź, 2009 w ogóle jakaś grubsza bibencja - lustro na ścianie, jedna pani na bosaka i takie tam Jacek - Śro 14 Paź, 2009 ten kopciuszek bez pantofelków miał wtedy 14 lat, a blondyna to moja była dupa (dzifka)
w każdym razie biba była srogaNiemy - Śro 14 Paź, 2009
jacek czajka napisał/a:
ten kopciuszek bez pantofelków miał wtedy 14 lat
kumpel mi mówił, ze jak łydka grubsza od przedramienia to już można Anonymous - Śro 14 Paź, 2009 Masz kumpli wśród wielkich postaci kina? nice Michał - Śro 14 Paź, 2009
Niemy napisał/a:
jacek czajka napisał/a:
kumpel mi mówił, ze jak łydka grubsza od przedramienia to już można
a mi mówił ze jak zegarek na ręce to znaczy ze po komunii już - czyli moznaOSKAR - Śro 14 Paź, 2009
Michał napisał/a:
Niemy napisał/a:
jacek czajka napisał/a:
kumpel mi mówił, ze jak łydka grubsza od przedramienia to już można ;)
a mi mówił ze jak zegarek na ręce to znaczy ze po komunii już - czyli mozna
mi mowili zawsze,ze jak juz dwie cyfry w wieku sa to mozna.Kamilbike - Śro 14 Paź, 2009 Jacus jak Ty wyrwales taka ladna dziewczyne brzydalu ?:> Na fure poleciala, przyznaj sie Anonymous - Śro 14 Paź, 2009 Stawiam na Jacka muskulaturęMłody Papież - Śro 14 Paź, 2009 Stawiam ładne klocki...Jakarti - Czw 15 Paź, 2009 ja wiem..
ale nie powiem
jacek ma to "cos"
sam bym w to nie uwierzyl gdybym go nie widzial na wyrazowie Jacek - Czw 15 Paź, 2009
się przyplątała
fakt ładna ale dzifka...
dorzucę coś w kąciukuanjas - Czw 15 Paź, 2009
jacek czajka napisał/a:
dorzucę coś w kąciuku
dawaj Jacek - Czw 15 Paź, 2009
anjas napisał/a:
jacek czajka napisał/a:
dorzucę coś w kąciuku
dawaj
dałem Mick - Czw 15 Paź, 2009 Jacku, to w kąciku very nice
wypchała sobie stanik skarpetkami? bo myśle, że w wieku 10-11 lat nie ma się takich duzych piersi Jacek - Czw 15 Paź, 2009 wtedy 20