To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

HydePark - O wszystkim i o niczym

BaRtO_206GT - Nie 03 Gru, 2006

saxorulez napisał/a:
spoko wodza.. zrobi program i tak nas nie dogoni..

Co racja to racja :/

Michał - Nie 03 Gru, 2006

bułke britney widać .... heh , niezłe.
KonradMK - Wto 05 Gru, 2006

a ta druga dupcia to Paris Hilton - fajnie :)
Jakarti - Wto 05 Gru, 2006

zerknalem na necie i britney czesto wozi sie z paris.. a pierwsza moja mysl byla taka, ze co taka niunia paris robi z britney brzydalem.. ale widac sie lubia :D aaa i britney nalogowo pokazuje majteczki.. tym razem widocznie zapomniala ich zalozyc..
KonradMK - Wto 05 Gru, 2006

pewnie się miziają po myszach - bogate są to wolno im, nie? :D
Anonymous - Wto 05 Gru, 2006

to tak jak lukasz i michal. bogaci sa, lubia to, korzystaja. a potem zdjecia w internecie...
KonradMK - Śro 06 Gru, 2006

hehehe

[ Dodano: Sro 06 Gru, 2006 ]
tylko Biedronia wycięli bo nie nalezy do HH :P

Jakarti - Wto 12 Gru, 2006

Do Adminow :

przyszedl mi taki pomysl do glowy zbey w liscie powitalnym jak ktos sie zarejestruje zeby bylo napisane - przedstaw sie niewychowany nowy geju w hyde parku (tutaj odpowiedznia sciezka i co tam ma napisac ) bo inaczej Cie wymazemy z naszej goracej listy . co Wy na to?

anjas - Wto 12 Gru, 2006

ja jestem za!
niech się geje przedstawiają ;) :D

k-mart - Wto 12 Gru, 2006

hehehe, pomysl zajeb! :D
Rowniez jestem za!

Vlodarsky - Wto 12 Gru, 2006

może nie odrazu geju... na to trzeba zasłużyć i przelizać się z przynajmniej jednym adminem...
lenny - Czw 14 Gru, 2006

takei cuś... nowa corolla...

a tutaj corolla ktora nie bedzie juz corolla a aurum

wiem że było... i co z tego!?!?!

[ Dodano: Czw 14 Gru, 2006 ]
a takie cudo stoi pod robotą... dziadek-wlasciciel nie jezdzi tylko przychodzi ją myć... musze go przyuważyć i zagadać czy może nie sprzeda za jakas super okazyjna cene 20 tysiecy zlotych... no... 25 tysiecy bo widze ta milosc do tego samochodu...

HEH

a co tam.. to też wpakuję... moja nowa zabawka!

jadę dalej...

taką taxowka jechałem kilka dni temu.. .wypas rocznik chyba 74, silnik 76 i... uwaga... 60 tysięcy przelotu!! jeden właściciel.... i mówi - jutro jadę na przegląd bo mi coś inaczej amortyzuje tył ostatnio:] dzianek naprawdę z fantazją...

fota niestety tylko z wnętrza:

a to moja siłka która jest w remoncie!!! tak saxorulez!! sinus w remoncie... pomieszczenie zostało podzielone w proporcji 1do2 i ta mniejsza część będzie na fittness dla lachonów... co za zniewaga... uff!!!

oczywiście na foto nie ma podziału jeszcze... przerwa do 16 grudnia a mi kondycha pada szyyybko...:/

Jakarti - Czw 14 Gru, 2006

lenny!! c hyba widzialem niedawno taka taksoweczke na miescie.. chyba czarna cala i pamietam, ze sie dziwilem , ze takie auto na taxi.. i w srodku staruszek. jechalem dosc szybko ale od razu wyhamowalem i sie zrownalem popatrzylem chwilke , dziadek spojrzal :D nei wiem czy mnie zobaaczyl - usmiechnalem sie, pojechalem i jeszcze mrugnalem.. ;)

fajnie by bylo poznac kogos takiego ;)

lenny - Czw 14 Gru, 2006

to na bank ta sama! bez korporacyjna... dziadek przyjemny i widać że żyje motoryzacja i tym samochodem...

fakt kurwa ze nas policzyl za 3 minuty 30 pln... heh ale bylo warto...:]

O! Samuel L Jackson kupuje białego:]

M - Czw 14 Gru, 2006

Po co komu takie auto... chyba zeby czuc sie lepszym od innych. :)