całej ekipie z HotHatch - za spełnienie marzenia Angeliki oraz wspaniały pomysł na oprawę:);
Pani Dorocie Pykosz i Pani Joannie Mirek - za chęć uczestniczenia w tak ważnej chwili dla Angeliki i jednocześnie zawodniczom klubu Muszynianka FAKRO wielkie podziękowania za zaangażowanie w pozostałe marzenia naszej marzycielki:).
brak słów
coś pięknego, jestem jak najbardziej za kolejną taką akcjąRudello - Wto 24 Lis, 2009 Byłem ostatniu na spotkaniu fundacji i sa dwa fajne marzenia (motoryzacyjne)
Jeden chłopiec marzy o wyposazeniu 'warsztatu' motorowego, chodzi tutaj o narzędzia
Drugi chłopak marzy o kursie na prawo jazdy (ale chce poczekać jeszcze pół roku aż bedzie gotowy)
Jeden chłopiec marzy o wyposazeniu 'warsztatu' motorowego, chodzi tutaj o narzędzia
Mam mocno zaprzyjaźniony sklep z narzędziami. Napewno pójdą na sprzedaż zupełnie bez marży. Co by to miało być konkretnie ? W razie czego mogę się rozeznać co i jak. Jak by była znana kwota to postaram się namówić na udział w akcji i może też coś dorzucą od siebie. Jakieś zestawy kluczy ? Żaba ? Jak dostanę od nich ofertę to sprawdzę z tym co jest na allegro, żeby nie zrobić niedźwiedziej przysługi
I tym razem bym się wybrał do marzyciela choćbym miał stanąć na uszach Vlodarsky - Wto 24 Lis, 2009
Rudello napisał/a:
Drugi chłopak marzy o kursie na prawo jazdy (ale chce poczekać jeszcze pół roku aż bedzie gotowy)
myślę, że w tym też może tu ktoś pomóc
Wydaje mi się, że to mocno dla nas te marzenia - w sensie, że damy radę. Może obydwa bo to z prawem jazdy trzeba zrealizować dużo później jak dobrze rozumiem ?106 - Wto 24 Lis, 2009 jak dla mnie rewelacja, osobiscie wolal bym wyposazenie... jakos tak bezpieczniej
.... geko moze tez by cos mogl dac bez duzej marzy
dajemy dajemy...?Vlodarsky - Wto 24 Lis, 2009
106 napisał/a:
.... geko moze tez by cos mogl dac bez duzej marzy
oooo geko sprzedaje narzędzia ? super zobaczymy co się da zrobić ale oczywiście poczekajmy na decyzję całego klubu czy w to wchodzimy.Rudello - Wto 24 Lis, 2009 w srode jestem na spotkaniu. Dowiem sie wszystkiego na temat tych marzeń i jak chcemy to działamy PiTT - Wto 24 Lis, 2009 działamy
może uda się zrobić przekazanie np. w weekend tak, żeby pojechać grupąVlodarsky - Wto 24 Lis, 2009 Jeśli to będzie coś większego to oczywiście biorę firmowego Jumpera.CHRZANEK - Wto 24 Lis, 2009
Vlodarsky napisał/a:
Jeśli to będzie coś większego to oczywiście biorę firmowego Jumpera
Mam nadzieje, że sprawdziłeś, że Andżelika ma tak na imię a nie Angelika
Ciesze sie, że znowu wracasz do wolontariatu, chętnie bym do Ciebie dołączył... ale póki co podziałamy wspólnie wszyscy z ramienia HotHatch
Pomysł z kolejnym marzycielem jak najbardziej ok, akurat zblizają się święta, wiec jako Mikołaje spełnimy czyjeś marzenie
a później za pare miesięcy kolejne i kolejne GeKo - Wto 24 Lis, 2009 Jeśli idzie o narzędzia, to tak:
BETA, HAJ SPEC ale po maksie drogo nawet bez marży w promocji itd. to duża kasa.
KING TONY rozsądna jakość za przystępną cenę, mimo że to chiński produkt ale dają podobnie jak inne firmy dożywotnią gwarancję.
DEDRA, Chińszczyzna, ale... Jest to Polska firma która jeździ po targach na świecie wybiera produkty do testów, to co się okazuje w miarę wytrzymałe, na to podpisują umowę i brandują swoją nazwą. Bardzo tanie, ostatnio komplety kluczy w cenie hurtowej po kilkadziesiąt zł. Jak będzie wiadomo co dokładnie potrzeba dajcie znać. Pójdzie bez marży.Jacek - Wto 24 Lis, 2009
Rudello napisał/a:
w srode jestem na spotkaniu. Dowiem sie wszystkiego na temat tych marzeń i jak chcemy to działamy
chcemy...przynajmniej ja się piszę!Vlodarsky - Wto 24 Lis, 2009 GeKo, Jonesway się całkiem nadaje... tanie i jakościowo dają radę.
GeKo napisał/a:
KING TONY rozsądna jakość za przystępną cenę
tu się zgadzam
W sumie to jedziemy na Facomie ale jakieś tam pojedyńcze rzeczy mamy powyższych firm.
Ja bym szedł w KING TONY albo Jonesway (nie wiem jak to się pisze )GeKo - Wto 24 Lis, 2009 jonesway'a nie znam. Z Facomem mi się źle współpracowało bardzo, dlatego zrezygnowałem i wolę Betę. Jest jeszcze Proxxon, tym handluje znajomy ojca więc musiałbym z nim pogadać czy puści to bez narzutów.