Powiedzcie w którym ogłoszeniu jest prawdziwy przebieg!
moim zdaniem w żadnym z tych dwóch!
eetam mysle ze ten drugi jest prawdziwy, bo tak naprawde autem jezdzila staruszka, strasznie dbala o auto i robila malo kilometrow, to musieli podniesc przebieg zeby nie bylo podejzane Loko - Nie 20 Sie, 2006
Dariano napisał/a:
Nie to zebym sie przymierzal do czegos tylko tak pytam. Co byscie wybrali jakie plusy i minusy jakie za i przeciw dla danego samochodu konfrontacja audi S3 2002 takie jak w pierwszym ogloszeniu Vs honda civic type R 2003-4 kasa ok.50tys.
Zdecydowanie Type-R, S3 to juz nie jest taki prawdziwy ostry hot hatch, pełen luksus, słaby wygląd, no i type-r na pewno lepiej jezdzi, ja bym brał hondzie.Anonymous - Nie 20 Sie, 2006 ja również uważam, że ani jeden ani drugi przebieg nie jest prawdziwy, aczkolwiek ten wyższy wydaje sie bardziej prawdopodobny!!!!Dariano - Nie 20 Sie, 2006 o ski poznikaly ale znalazlem je na traderze jeszcze to wklejam jeszcze raz nie powiem ta czarna ladna jest
http://www.autotrader.pl/...8,100583327.aspdzik - Nie 20 Sie, 2006 Pytanie podstawowe co cie bardziej kreci. Honda bardziej spartanska jest, do tego wrzask NA. S3 to bardziej dupowoz, robisz chipa na 240KM i jedziesz w ciszy na wakacje.
Jednak potencjal turbo wiekszy.
Trudny wybor, ja bym pojezdzil jednym i drugim, wtedy podejmiesz sam decyzje co fajniejsze.Dariano - Nie 20 Sie, 2006 No wlasnie z turbo jakims konkretniejszym w benzynie nie mialem jeszcze doczynienia i nie mam porownania. nie wiem co bym wolal Anonymous - Nie 20 Sie, 2006
Dariano napisał/a:
No wlasnie z turbo jakims konkretniejszym w benzynie nie mialem jeszcze doczynienia i nie mam porownania. nie wiem co bym wolal
ja mialem volvo T-5 czyli 239KM pod maska z silnika 2.3 Turbo i powiem ze bardziej "kocham" saxo!!
po pierwsze kreci sie wyzej.po drugie bardziej czuc moc.po trzecie idzie plynnie od pocztku a nei jak volvo dopiero od 2500 rpm.no i widac dosc duze roznice w spalaniu.fakt faktem szlo 260km/h ale jednek i tak bardziej wole saxo no i jeszcze wazny aspekt jest ze wiecej rzeczy do psucia w takim aucie jest.mozna zrobic duze spustoszenie przez zle obchodznie sie z takim autem.bo awaria turba konczyc sie moze tym ze olej idzie w silnik a co za tym idzie auto dostaje niewiarygodnie wysokich obrotow(wszystko poza odcinka idzie) i nawet poprzez wyjecie kluczyka ze stacyjki auto nie zgasnie.pozstaje tylko zgasic auto na biegu... ale czy robic to przy takich obrotach?? generalnie nie istnieje inne wyjcie i tu powstaje kolejny problem... czy nie zerwie sie pasek rozrzadu??odpowiedz jest taka ze sa male szanse ze nie zerwie sie pasek.natomiast na + silnika uturbionego jest to ze przez chipa mozna zyskac wieksze przyrosty mocy ktore jednek moga byc nei tak bardzo odczucia jak w N/A . kwestia gusu i tyle.ja wole dobre N/A niz cos Uturbionego!!PiTT - Pon 21 Sie, 2006
zowa napisał/a:
Dariano napisał/a:
No wlasnie z turbo jakims konkretniejszym w benzynie nie mialem jeszcze doczynienia i nie mam porownania. nie wiem co bym wolal
po trzecie idzie plynnie od pocztku a nei jak volvo dopiero od 2500 rpm.no
dopiero od 2500, to chyba nie tak źle :566:
rozumiem że wtedy zapina się turbo, ale ja u siebie mam wrażenie że zaczyna iść dopiero od 4500-> jak też pewnie większość właścicieli Honddzik - Pon 21 Sie, 2006 zowa, cos pokreciles troche.
jak turbo pada i olej idzie dokladnie do dolotu to owszem, nie zgasnie ale to dotyczy diesla
pompowanie od 2500 to bardzo dobrze, cisniesz saxo od 1500?strick - Pon 21 Sie, 2006 Fakt w takim dużym aucie tego nie czujesz! Zowa miałeś S/V70? od 2500 to nieźle, przynajmniej masz pewność że poniżej tego nie spadniesz!ps - Wto 22 Sie, 2006 super hot/dupowóz za dobre pieniądze:
Jest ostro przekoszony... słupki krzywe... strach dotykac tego Dariano - Wto 22 Sie, 2006 nie za ciekawie ta hania wyglada nie wiem czy zawias z tylu nie jest przestawiony